12 iulie 2024

Contact us

„Eyes for the world”

 „Eyes for the world”

Asociatia Agora 2006 Brașov îşi prezintă rezultatele obținute în județul Brașov prin aplicarea programului de caritate „Eyes for the world”, initiat si girat de catre Agora Club international în data de 13 aprilie 2018, ora 11.00, la Galeriile Kron-Art (str. Postăvarului nr.18).

Acțiunea cu impact social urmărește ajutorarea copiilor și vârstnicilor din medii sociale defavorizate, care au probleme de vedere ce se pot corecta cu ochelari reglați speciali pe loc, după scanare, și oferiți gratuit.

Conferința de presă va fi susținută de:
– Mihaela Crăcană, reprezentant Agora 2006 Brașov
– Veerle de Jonge, reprezentant Agora Club international

Demarat în România în 9 aprilie 2018, programul „Eyes for the world” a fost aplicat deja în municipiul Săcele, cu sprijinul Școlii Gimnaziale nr.5, cu ajutorul Asociatiei Sfanta Maria Cristian,in Holbav cu sprijinul Primăriei și al medicului de familie din comuna, in Mina , precum și în comuna Cristian, împreună cu autoritățile locale.

Agora Club International a început programul „Eyes for the world” cu trei ani în urmă și s-a adresat până acum copiilor de vârstă școlară, pentru a-i ajuta pe cei care aveau dificultăți de vedere să-și poată temina studiile și să învețe o meserie pentru a se putea întreține singuri. Au avut loc astfel de acțiuni caritabile în Botswana, Madagasca și Maroc, iar în acest an vor fi ajutați și copiii din Zambia și Zimbabwe.www.agoraclubinternational.com


Imagini remise La pas prin Brasov

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.