23 iulie 2024

Contact us

feeder.ro awards – apel deschis pentru proiecte transdisciplinare

 feeder.ro awards – apel deschis pentru proiecte transdisciplinare

Începând cu data de 23 Iulie ești invitat/ă să participi cu cele mai bune proiecte transdisciplinare în cadrul noului apelului deschis feeder.ro awards

Apelul feeder.ro awards este public, deschis către orice persoană fizică sau grup (echipă) de persoane fizice. Participanții pot fi managerii de proiect, membri ai echipei sau artiștii care au participat la implementarea activităților transdisciplinare. Participanții pot înscrie maximum 3 (trei) propuneri în acest apel deschis, care are ca scop selecția celor mai relevante proiecte transdisciplinare, realizate în perioada 2018 – 2023.

Calendar apel deschis

23 Iulie 2023 – lansarea temei apelului deschis;

23 Iulie 19 August 2023, 23:59 – înscrieri pe website-ul proiectului;

20 22 August 2023 – verificarea administrativă, organizarea și publicarea înscrierilor pe pagina dedicată apelului, pentru a putea fi votate de public;

23 August 13 Septembrie 2023 – selecția: vot online public anonim pe platforma www.feeder.ro/awards pentru 3 premii ale publicului;

14 Septembrie 2023 – publicarea rezultatelor: anunțarea celor 3 premii;

15 Septembrie 2023 – publicarea unei galerii permanente virtuale, care expune proiectele premiate.

Premiile publicului sunt selectate prin vot public anonim online, pe platforma proiectului.

Premiul publicului 300 lei net

Premiul publicului 300 lei net

Premiul publicului 300 lei net

Concomitent, echipa de proiect a alcătuit un shortlist cu 20 de proiecte transdisciplinare remarcabile, care vor fi evaluate de un juriu format din 3 artiști și manageri culturali apreciați, alături de 2 reprezentanți ai organizatorului Save or Cancel. Ca urmare a procesului de jurizare, 3 proiecte vor fi premiate. Publicarea rezultatelor apelului deschis și jurizării va avea loc în data de 14 Septembrie 2023.

Proiectul cultural este produs de echipa Save or Cancel, compusă din Cristina Popa și Andrei Racovițan, prin feeder.ro și co-finanțat de AFCN.

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul programului sau de modul în care rezultatele programului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Parteneri media: Agenția de carte, Igloo, IQads, La pas prin Brașov, Litera 9, Modernism, Propagarta, Revista Atelierul, Revista Golan, The Institute, Zeppelin.

Sursa si imagine: comunicat remis La pas prin Brașov

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.