24 iulie 2024

Contact us

feeder.ro awards – apel deschis pentru street art și intervenții în spațiul public

 feeder.ro awards – apel deschis pentru street art și intervenții în spațiul public

Începând cu data de 13 Iulie ești invitat/ă să participi cu cele mai bune lucrări de street art și intervenții în spațiul public în cadrul apelului deschis feeder.ro awards.

Apelul deschis feeder.ro awards este public, deschis către orice persoană fizică sau grup (echipă) de persoane fizice. Participanții pot înscrie maximum 3 (trei) propuneri în acest apel deschis, care are ca scop selecția celor mai relevante lucrări de artă în spațiul public, realizate în perioada 2018 – 2023.

Calendar apel deschis

13 Iulie 2023 – lansarea temei apelului deschis;

13 Iulie 13 August 2023, 23:59 – înscrieri pe website-ul proiectului;

14 18 August 2023 – verificarea administrativă, organizarea și publicarea înscrierilor pe pagina dedicată apelului, pentru a putea fi votate de public;

18 August 2 Septembrie 2023 – selecția: vot online public anonim pe platforma www.feeder.ro/awards  pentru 3 premii ale publicului;

3 Septembrie 2023 – publicarea rezultatelor: anunțarea celor 3 premii;

15 Septembrie 2023 – publicarea unei galerii permanente virtuale, care expune lucrările premiate.

Premiile publicului sunt selectate prin vot public anonim online, pe platforma proiectului.

Premiul publicului 300 lei net

Premiul publicului 300 lei net

Premiul publicului 300 lei net

Concomitent, echipa de proiect a alcătuit un shortlist de 60 de artiști activi pe scena locală, a căror activitate va fi evaluată de un juriu format din 3 artiști apreciați, alături de 2 reprezentanți ai organizatorului Save or Cancel. Ca urmare a procesului de jurizare, 3 artiști vor fi premiați pentru activitatea recentă. Publicarea rezultatelor apelului deschis și jurizării va avea loc în data de 3 Septembrie 2023.

Proiectul cultural este produs de echipa Save or Cancel, compusă din Cristina Popa și Andrei Racovițan, prin feeder.ro și co-finanțat de AFCN.

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul programului sau de modul în care rezultatele programului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Parteneri media: Agenția de carte, Igloo, IQads, La pas prin Brașov, Litera 9, Modernism, Propagarta, Revista Atelierul, Revista Golan, The Institute, Zeppelin.

Sursa si imagine: comunicat remis La pas prin Brașov

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.