5 decembrie 2023

Contact us

Festivalul Național de Folclor „Răsună Cetatea“

 Festivalul Național de Folclor „Răsună Cetatea“

DGASPC Brașov, împreună cu Inizio Agency și Wizzdesign, va organiza în data de 22 iunie 2018, în Cetatea Fortificată Ghimbav, cea de a treia ediție a Festivalului Național de Folclor al Copiilor Instituționalizați „Răsună Cetatea“.

„Prin acest festival ne propunem, pe de o parte, să contribuim la descoperirea, promovarea și popularizarea celor mai talentați copii instituționalizați din instituții publice și private din țară în interpretarea calitativă a muzicii populare și folclorului românesc și să demonstrăm că tinerii din centrele de plasament nu sunt delincvenți, nu sunt niște paria ai societății actuale, deși sunt destui care alimentează aceste percepții.

Vrem să arătăm că ei sunt la fel ca orice alt copil din familie, ce trăiesc însă drama de a nu trăi alături de familiile lor biologice, din motive ce nu țin de ei. Totodată, ne dorim să contribuim la valorificarea și introducerea în circuitul valorilor spirituale și turistice a vechilor cetăți fortificate ale Brașovului, precum și la stimularea interesului publicului pentru receptarea creațiilor și tradițiilor folclorice autentice,” precizează organizatorii manifestării.

Loc: Biserica Fortificată Ghimbav, data 22 iunie a.c intre orele 13:00 – 21:00. Intrarea la festival este liberă!

VIA: pagina de facebook a evenimentului

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.