22 aprilie 2024

Contact us

Festivalul producătorilor din Braşov

 Festivalul producătorilor din Braşov

Centrul Cultural Reduta, Asociația ,,Produs în Brașov ” și Asociația Creatorilor de Artă Tradițională și Contemporană din Brașov în parteneriat cu Primăria Municipiului Brașov vă invită în perioada 21-23 aprilie 2023 în Piața Sfatului, la ,,Festivalul producătorilor brașoveni ”.

Cu această ocazie minunată, vă întâmpinăm cu o abundență de ingrediente naturale și produse de calitate. De la brânzeturi tradiționale și preparate din carne tipice zonei, până la prăjituri delicioase, pâine cu maia, cozonaci, plăcinte, paste proaspete și lasagne, sucuri naturale, gemuri, dulcețuri ori diverse sortimente de zacuscă, dar și săpunuri și produse cosmetice, bijuterii și decorațiuni artizanale, toate muncite de mâini iscusite, organizate în mici afaceri locale, de familie.

Încercăm să facilităm tranzacțiile directe dintre producătorii și consumatorii locali și să reluăm controlul asupra a ceea ce consumăm și asupra modului în care sunt create produsele, prin promovarea locală a produselor noastre.

Toți participanții la Târg folosesc în cea mai mare parte ingrediente de origine locală, toate 100% naturale și ambalaje sau materiale biodegradabile sau reciclabile.

Desfășurarea evenimenului: 21.04.2023 – 23.04.2023 între orele 10:00 – 21:00

Evenimentul este pregătit în cadrul Festivalului Primăverii organizat de Primăria Municipiului Brașov.

Redactia

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.