Festivalul „Spiritul Iernii”, ediţia a IX-a

Primăria Comunei Feldioara şi Centrul Local de Informare Turistică Feldioara vă invită să luaţi parte la Festivalul  „Spiritul Iernii”, Ediţia a IX-a, ce se va desfăşura în data de 6 Decembrie 2019, începând cu ora 18:00, pe scena Căminului Cultural din Feldioara.

Prin crearea şi continuitatea dată acestui eveniment se dorește readucerea la viață a obiceiurilor locale din preajma sărbătorilor de iarnă. Sărbătoarea locală aduce în fața publicului motive de joc și voie bună, petrecere a timpului liber într-un mod cu totul special, cu toții bucurându-se, pe de-o parte, de atmosfera specifică sărbătorilor, în care tradițiile și obiceiurile locale sunt readuse în prim-plan, cât și de renumiți artiști consacrați ce vin să readucă spiritul sărbătorilor în mijlocul comunei și-n sufletul fiecăruia dintre cei prezenți.

,,Spiritul Iernii”, manifestare înscrisă în Proiectul „Obiective culturale, tradiţii şi obiceiuri în comuna Feldioara”, face parte din programul amplu de promovare şi dezvoltare a potenţialului turistic al zonei. Sărbătoarea locală ,,Spiritul Iernii” se înscrie în strategia şi programul de promovare şi dezvoltare a tradiţiilor şi turismului, program elaborat de către Primărie, în ideea menţinerii continuităţii evenimentelor cu valoare culturală.

Noutatea acestei ediţii este dată de susţinerea unui mic târg cu produse tradiţionale lucrate de meşteri populari locali şi invitaţi deosebiţi ce vor încânta prin măiestria lor publicul prezent.

Credit foto: Firicel cu Har

Sursa: comunicat remis La pas prin Brasov

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.