24 aprilie 2024

Contact us

Freddie Bryant la Jazz Bastion 2022

 Freddie Bryant la Jazz Bastion 2022

Joi, 07 iulie 2022, orele 19:00, cunoscutul chitarist new yorkez Freddie Bryant și KALEIDOSCOPE Trio (SUA / Franța / Olanda) vor concerta pe scena din Bastionul Țesătorilor din Brașov.

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

Despre Jazz Bastion

Jazz Bastion este o stagiune de concerte de jazz lansată la Brașov, în anul 2021, cu scopul sprijinirii și promovării tinerilor artiști români. Astfel, în anul 2022 Jazz Bastion propune o serie de 7 concerte de jazz la care vor participa atât artiști consacrați cât și formații de tineri artiști români.

Despre Bastionul Artiștilor

În perioada în care sectorul artistic a fost printre cele mai greu încercate de pandemie, s-a născut la Brașov proiectul ,,Bastionul Artiștilor” prin care Muzeul Județean de Istorie Brașov, la inițiativa managerului Nicolae Pepene, a pus Bastionul Țesătorilor la dispoziția instituțiilor de cultură din Brașov ca spațiu alternativ pentru organizarea evenimentelor în aer liber, în condiții de siguranță impuse de măsurile legale pentru prevenirea îmbolnăvirii cu noul coronavirus.

Lansat sub sloganul ,,Dacă vă place arta puteți să ne priviți de sus”, proiectul local a stârnit mult interes în rândul artiștilor independenți și a căpătat anvergură națională, generând în 2020 și în 2021 adevărate stagiuni estivale.

Jazz Bastion 2022 este un proiect al Asociației Forums, realizat împreună cu Muzeul Județean de Istorie Brașov și Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România, cofinanțat de Consiliul Județean Brașov și Primăria Municipiului Brașov, sprijinit de Zizin, Brainia și Coresi Shopping Center.

Sursa si imagine: comunicat transmsi La pas prin Brasov

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.