5 decembrie 2023

Contact us

Hamacul cititor: ,,Lumea benzilor desenate şi manga”

 Hamacul cititor: ,,Lumea benzilor desenate şi manga”

,,A venit vara și începem sezonul estival de lectură. Trei duminici la rând în luna iulie vă dăm întâlnire cu lectura în Livada Poștei, curtea Casei Baiulescu (lângă Școala 6). Prima întâlnire de lectură este despre Benzi desenate și cărțile manga. Vă oferim o selecție de benzi desenate și cărți manga din colecția Mediatecii francofone a bibliotecii și a Centrului Cultural Japonez. Brașov.

Invitata acestei ediții este tânăra scriitoare brașoveancă și ilustratoarea de benzi desenate Alexandra Gold, care vă va povesti din experiența ei de autoare și artistă a benzii desenate.

Vă așteptăm cu drag la o carte, în hamac sau fotoliu, la bibliotecă. Amenajăm cortul și întindem hamacele. Intrarea gratuită! În caz de vreme nefavorabilă, ne mutăm în Casa Baiulescu, la parter, la Mediateca Francofonă, lângă Alianța Franceză,” precizeaza organizatorii pe pagina de facebook a evenimentului.

Duminică, 08.07.2018, orele 11,00-13,00 – Hamacul cititor – Lecturi în aer liber. Tema întâlnirii: Lumea benzilor desenate şi manga. Invitată: ilustratoarea şi autoare de BD Alexandra Gold din Braşov. Biblioteca Judeteana “George Bariţiu” Braşov, Livada Poştei, Curtea Casei Baiulescu.

Credit foto: Dan Strauti

Redactia

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.