Hora cu Brazi – Folk Day Zarnesti, editia a II-a

Pensiunea Hora cu Brazi, in parteneriat cu Primaria Zarnesti si Asociaitia Hoinarii Craiului va invita la Festivalul „Hora cu Brazi – Folk Day Zarnesti editia a II-a”.

Duminica 09 Octombrie a.c., incepand cu orele 13.00, sunteti invitati sa petreceti o zi frumoasa si linistita intr-o ambianta relaxanta alaturi de cei dragi pe acorduri si versuri de muzica buna. Artisti consacrati dar si viitoare nume mari ale acestui curent muzical ne vor bucura sufletele si vor aduce muntele mai aproape de inima inca o data. Intrarea este libera in limita locurilor disponibile.

„De la o varsta destul de mica am simtit o apropiere fata de acest gen muzical. Cred ca o mare “vina” o are si Piatra Craiului deoarece o relaxare mai mare decat o chitara manuita cu indeletnicire la un foc de tabara seara dupa o zi de cutreierat potecile nu exista. Cred ca fiecare om isi gaseste linistea in ceva iar pentru mine acel ceva este muzica folk. O vorba pe care am auzit-o cu mult timp in urma zicea “spune-mi ce muzica asculti sa-ti spun cine esti” si exista foarte mult adevar in acest lucru. Cei care asculta acest gen muzical tind sa fie persone cu dragoste fata de natura, persoane cu multa caldura in suflet,” a declarat Razvan Munteanu, managerul Pensiunii Hora cu Brazi, pentru La pas prin Brasov.

„Festivalul “Hora cu Brazi Folk Day” are la baza dorinta de a promova acest gen muzical si de ai face pe copii sa inteleaga ca exista si alte moduri distractive de a petrece timpul liber. Este foarte greu pentru cei mici sa inteleaga ca exista muzica de calitate fata de cea promovata la radio sau televizor. Un lucru cu adevarat frumos il fac Adrian si Monica Margarit, oameni cu suflet bun si oameni cu dorinta de a lasa ceva in urma. Ei sunt cei care in anul 2010 au infintat asoiciatia “Hoinarii Craiului”, asociatie ce a reusit sa apropie peste 600 de copii de chitara si muzica prin cursuri de chitara si canto. Acest festival care anul acesta este la a doua editie a inceput ca o joaca pentru ca nici eu, Adrian sau Monica nu stiam cu adevarat ce implica organizarea unui eveniment la care sa participle peste 300 de oameni. Faptul ca lumea a iubit initiativa ne-a oferit incredere si curaj sa continuam acest proiect. Si anul acesta precum si anul trecut pe langa mai bine de 30 de copii care ne-au cantat si incantat, am avut si oaspeti cu nume cu rezonanta in folk. Titus Constantin, Emeric Imre, Florin Thomits, Daniel Fat sunt cei care ne-au adus in suflet ritmurile folk. Pe aceasta cale doresc sa multumesc si Primariei Zarnesti, un partener care prin implicare totala a facut ca lucrurile gandite de noi sa poata fi realizate, sa aiba un impact bun si frumos,” a conchis Razvan Munteanu.

Afisul evenimentului

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.