13 iunie 2024

Contact us

Iarina are nevoie de ajutorul nostru. Ofera-i o șansă la viață!

 Iarina are nevoie de ajutorul nostru. Ofera-i o șansă la viață!

Mă numesc Iarina Luchian Cristea și am venit pe lume in data de 6 martie 2017.

Părinții mei m-au dorit enorm si au fost foarte bucuroși când m-au ținut pentru prima oară în brațe.

Din nefericire, bucuria lor nu a ținut foarte mult pentru că la câteva săptămâni după naștere am fost diagnosticată cu atrezie biliară (lipsa căilor biliare), malformație congenitală a vezicii biliare și a ficatului.

Șansa mea era o operație complicată și costisitoare la un spital din străinătate. Părinții mei au făcut tot posibilul ca eu sa am această șansă, astfel că pe data de 5 mai 2017 am fost operată la Clinica Acibadem Atekent din Istanbul.

Operația a durat 6 ore și a fost, după spusele medicilor, foarte complexă. Pentru mine a fost ca un somn mai lung din care m-am trezit speriată pentru ca nu îi vedeam pe mami si tati. I-am putut revedea abia dupa 3 zile când am ieșit de la terapie intensivă. Am plâns mult în acele zile.

Domnul doctor chirurg Burak Tander a spus ca această operație mi-a salvat viața si mi-a dat șansa să mai cresc pănă la un eventual transplant hepatic. Eu m-am bucurat că am putut merge în sfârșit acasă.

Preț de câteva luni, vizitele la spital s-au rărit, mă simțeam tot mai bine și viața mea părea ca intră in normal.

Cu câteva săptămâni înainte de Crăciun, starea mea s-a înrăutățit brusc. Părinții m-au dus din nou la medic. Moș Crăciun m-a găsit cu un icter pronunțat, cu o branulă la mânuța stângă și cu un diagnostic pe care nu îl înțeleg, dar pare destul de grav: Ciroză hepatică, Hipertensiune portală, Ascită, Hepatosplenomegalie.

Singura mea ȘANSĂ la viață este un transplant hepatic efectuat de urgență la un spital din străinatate. O comisie de la o clinică din Istanbul a fost dispusă sa mă consulte la începutul lui Ianuarie 2018 în vederea pregătirii pentru operația care costă aproximativ 100.000 EUR.

Anul Nou mă va prinde în Clinica din Istanbul, unde voi aștepta rezultatele testelor preliminare, pe baza cărora se va stabili data exactă pentru transplant.

Mami și tati luptă din răsputeri să imi ofere această ȘANSĂ, au strâns o parte din suma necesară transplantului insă au nevoie și de ajutorul vostru: al tuturor oamenilor de bine care puteți dona o sumă de bani pentru a salva viața unui copil.

Vă mulțumesc!

Puteti dona aici:

Pentru date suplimentare va invitam sa consultati pagina https://sansaiarinei.wordpress.com/  . Multumim.

Redactia

3 Comments

  • Multumim „La pas prin Brasov” pentru sprijin!

    • Ne-am alaturat unui demers care ar trebui sa fie normal. Va multumim pentru datele puse la dispozitie si gandul bun. Multa sanatate, tuturor!

  • Să o ajute Dumnezeu să strângă toți banii și să scape cu bine din toate astea… Din păcate,eu nu o pot ajuta,decât rugându-mă … Doamne ajută !

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.