Inaugurare clinică stomatologică pentru copii în Brașov

Prima clinică stomatologică din județul Brașov destinată copiilor și adolescenților își deschide porțile joi, 5 noiembrie 2020.

„Pe lângă faptul că se adresează țintit acestor categorii de pacienți, Classmed «Zâmbetul meu» aduce în cabinetele sale, patru la număr, tehnologii de ultima generație în domeniul stomatologic. Un punct forte al clinicii este utilizarea unui aparat de tip laser care facilitează intervenția fără freză, fără anestezie și fără durere. Vorbim despre proceduri minim invazive pentru pacienți, care nu provoacă zgomot, vibrație sau presiune pe dinte. De asemenea, tehnologia laser îndepărtează cu precizie maximă țesutul afectat, protejând țesutul sănătos, oferind și o decontaminare perfectă a cavității, ceea ce scade riscul apariției unei noi carii dentare”, a precizat fondatorul clinicii, dr. Gabriela Manolache Moldovan.

Micii pacienți sunt primiți și tratați din punct de vedere stomatologic într-un mediu extrem de prietenos, în care aparatura medicală prinde viață cu ajutorul personajelor din desenele animate, astfel că vor părăsi cabinetul cu zâmbetul pe buze.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.