5 decembrie 2023

Contact us

Inchidere acces sens giratoriu Calea București – Zizinului – Toamnei – 15 Noiembrie

 Inchidere acces sens giratoriu Calea București – Zizinului – Toamnei – 15 Noiembrie

Inchidere acces sens giratoriu Calea București – Zizinului – Toamnei – 15 Noimebrie pentru autovehiculele care circulă pe direcția str. Zizinului spre Calea București si cele de pe Calea București care efectuează manevra de întoarcere pe Calea București, în sensul giratoriu. Începând de marți, 26 noiembrie, ora 8.30, pentru efectuarea unor foraje necesare realizării studiului geotehnic, în cadrul contractului pe care Municipalitatea îl are cu SC Bridge Consult pentru realizarea studiului de fezabilitate de amenajare a acestei intersecții, va fi restricționat accesul autovehiculelor care circulă pe direcția Zizinului-Calea București, precum și a celor de pe Calea București care efectuează manevra de întoarcere. Aceste restricții vor dura aproximativ o săptămână.

Circulația pe direcția 15 Noiembrie – Zizinului și Calea București sau Zizinului – Toamnei nu va fi afectată. Menționăm că în cadrul contractului pentru soluțiile de reamenajare a acestei intersecții, proiecul trebuie să conțină și o propunere de amenajarea a unui pasaj denivelat.

Atentie! Actualizare stire 27.11. 2019 Lucrarile de foraj din sensul giratoriu Calea București – Zizinului – Toamnei – 15 Noiembrie se vor efectua intr-o zona care nu afecteaza traficul rutier

Imagine remisa La pas prin Brasov

Redactia

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.