2 octombrie 2023

Contact us

Insport Grand Prix Brașov, ediția a 2-a

 Insport Grand Prix Brașov, ediția a 2-a

Asociația Județeană de Atletism (AJA) Brașov vă informează că în zilele de 15-16 septembrie 2018, în Parcul Sportiv Brașov (fostul parc Tractorul), se desfășoară competiția InSport Grand Prix, ediția a 2-a. Acest concurs național de cros și probe de ștafete caritabile este organizat de AJA Brașov, în colaborare cu Federația Română de Atletism (FRA), cu sprijinul Primăriei Municipiului Brașov și al Direcției de Sport și Tineret Brașov, cu co-finanțare de la Consiliul Județean Brașov și cu implicarea altor instituții, sponsori și parteneri.

La întrecerea de la Brașov participă atleți de performanță (juniori, tineret, seniori, la individual și pe echipe) și atleți amatori (copii, tineri, adulți), împărțiți pe categorii de vârstă și înregistrați în clasamente diferite.

Ambasadorul evenimentului este Elena Antoci, cel mai valoros atlet al Brașovului din toate timpurile și sportivă care a participat la două ediții ale Jocurilor Olimpice de Vară (Sydney 2000, Atena 2004).

Sâmbătă, 15 septembrie, sunt programate cursele individuale (3.000, 5.000, 6.000 și 8.000 metri). La ora 9:30, se va da startul în prima cursă a zilei, cea de 8.000 metri.

Duminică, 16 septembrie, programul zilei începe la ora 10, cu startul în Cursa copiilor (1.000 m). Urmează Cursa familiilor (2.000 m), de la ora 10:30, și cursa ștafetelor caritabile, de la ora 11:45.

,,Toate taxele și donațiile strânse în urma participării în probele de ștafetă sunt îndreptate exclusiv către două cauze caritabile. Este vorba de cauza brașoveanului Robert Cadar – blogger, atlet amator și alergător de cursă lungă, cel care de 2 ani luptă împotriva cancerului, și de cauza fundației HOSPICE Casa Speranței – organizație care a introdus în România conceptul de îngrijire paliativă, pentru copii și adulți diagnosticați cu boli incurabile,” a precizat Silviu Prescornițoiu, Președinte AJA Brașov.

Informații complete despre InSport Grand Prix sunt prezentate pe site-ul oficial al competiției insport.ro/grandprix/.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.