3 decembrie 2023

Contact us

Lansare de carte: „Emoții în farfurie. Cum să faci pace cu tine și cu farfuria ta” de Ancuța Coman-Boldișteanu

 Lansare de carte: „Emoții în farfurie. Cum să faci pace cu tine și cu farfuria ta” de Ancuța Coman-Boldișteanu

Editura Trei și Terroirs Boutique du Vin vă invită marți 17 octombrie, ora 18.00 la evenimentul de lansare a cărții „Emoții în farfurie. Cum să faci pace cu tine și cu farfuria ta” de Ancuța Coman-Boldișteanu.

Alături de autoare se vor afla:
Ioana Trif – Psiholog și autor
Ioana Gabriela Brașoveanu – Psihodramatist, consilier emoțional

Moderator
Augusta Oniță-Bagoly.

Locație: Terroirs Boutique du Vin – Strada Postăvarului 2, Brașov.

Partener: Libris.

Mâncarea ne însoțește toată viața. Poate tocmai de aceea ajunge să aibă atât de multe nuanțe. Uneori este un prieten bun care ne alină, care este acolo când ne e greu. Alteori, când nu ne putem gestiona impulsurile în fața frigiderului sau a cămării cu dulciuri, poate părea că pune stăpânire pe noi și ne controlează.

Mâncarea este plăcere și emoție. Și ea ne poate fi prieten sau dușman: ne aduce împreună la aceeași masă și ne ține în viață, însă, atunci când o folosim pentru a acoperi goluri, dureri sau pentru a ne satisface nevoi emoționale, avem un prim semnal că în interior ceva nu mai funcționează așa cum ne-am dori.

Această carte invită cititorul „să privească în spatele cortinei”, să cunoască și să înțeleagă motivele supraalimentării, să experimenteze și să simtă și abia apoi să inițieze schimbarea, parcurgând o serie de pași concreți și, cel mai important, să o mențină.

Ancuța Coman-Boldișteanu este psihoterapeut și fondator al proiectului Emoții în farfurie, cu o experiență de peste șapte ani în lucrul cu persoanele care se confruntă cu dificultăți în relația cu mâncarea și cu propriul corp, fiind specializată în terapia traumei, a atașamentului și în terapie relațională. Face parte din echipa de formatori a Institutului de Terapie Familială și Practică Sistemică „Areopagus” din Timișoara și este autoarea cardurilor terapeutice Emoții în farfurie. De ce mănânci când mănânci?

„Cartea Ancuței Coman-Boldișteanu te poate călăuzi în procesul tău de transformare emoțională, în a-ți regăsi siguranța de sine prin conectarea cu propriul corp. Totul pentru a te reîntoarce, așa cum spun paginile sale, acasă.” Domnica Petrovai, psihoterapeută, CEO Mind Education.

Text preluat integral de pe pagina de facebook a evenimentului

Imagine preluată de pe pagina de facebook a evenimentului.

Redactia

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.