13 aprilie 2024

Contact us

Maternitatea din Alba-Iulia a beneficiat de prima dotare cu sprijinul Salvati Copiii!

 Maternitatea din Alba-Iulia a beneficiat de prima dotare cu sprijinul Salvati Copiii!
Libris.ro, la a 7-a dotare a unei maternitati din Romania, alaturi de Salvati Copiii, la Alba Iulia. Suma donata cu sprijinul Libris.ro catre Salvati Copiii a depasit 200.000 euro

Libris.ro, cea mai mare librarie online din Romania, este alaturi de Salvati Copiii Romania la dotarea maternitatii din Spitalul Judetean de Urgenta din Alba Iulia, singura maternitate de nivel 2 din regiune.

Salvati Copiii va dota sectia de neonatologie cu aparatura medicala performanta absolut necesara actului medical, in valoare totala de 20.766 de euro, suma ce provine integral din donatiile realizate prin intermediul Libris.ro de catre clientii librariei.

Astfel, maternitatea din Alba Iulia va putea sa asigure o interventie medicala imediata si adecvata in cazurile de prematuritate, avand la dispozitie o masa radianta Baby Therm Draeger, in valoare de 7.500 euro, un analizor de gaze sangvine Opti Medical, a carui valoare se ridica la 6.366 de euro. Si un incubator terapie intensiva – Atom Rabee Incu Dutchmed, in valoare de 6.900 euro.

in maternitatea Alba Iulia se nasc anual in jur de 1.200 de copii, dintre care cca. 10% prematuri, cu nevoi speciale de ingrijire din primul minut de viata.

Libris.ro s-a alaturat programului de reducere a mortalitatii infantile al organizatiei Salvati Copiii in decembrie 2014, metoda pusa la dispozitia utilizatorilor fiind una foarte simpla. La fiecare comanda plasata pe Libris.ro, acestora li se ofera optiunea de a dona pentru Salvati Copiii. 230.000 de clienti au donat pana acum, iar valoarea medie a unei donatii este de 3,8 de lei.

VIA: Libris.ro

Redactia

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.