Misiune economică: ,,Fabricat în Moldova”

La invitația Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, Camera de Comerț și Industrie Brașov prin centrul Enterprise Europe Network va organiza o misiune economică fiind la ediția a XIX-a a celei mai mari expoziții naționale ,,Fabricat în Moldova” / Chișinau, 29 ianuarie – 02 februarie 2020.

,,Fabricat în Moldova”, pe parcursul anilor, a devenit cea mai populară platformă expozițională, care reflectă principalele tendinţe de dezvoltare a pieţei de produse şi servicii în Republica Moldova. Această poate fi pe bună dreptate denumită oglindă pieței moldovenești, imaginea comunității de afaceri, locul reuniunii atât a specialiștilor, cât și reprezentanților businessului.

De-a lungul celor 18 ediții, în cadrul expoziției au avut loc cele mai importante și de mare anvergură evenimente, ce au primit un feedback pozitiv din partea producătorilor autohtoni, fiind pe larg mediatizate și înalt apreciate (la ediția anterioară au participat peste 450de agenți economici pe o suprafață de 4680mp).

Expoziția va găzdui un program amplu de afaceri în cadrul căruia vor fi organizate diverse seminarii, conferințe de presă pe teme de interes în sfera cooperării comercial-economice, mese rotunde, prezentări de companii și produse etc.

Firmele brașovene sunt invitate să participe la Forumul Economic Internațional „ Moldova 2020 – conturarea viitoarei cooperări internaționale în afaceri „ care va avea loc în 30 ianuarie. Evenimentul își propune încurajarea investițiilor și inițierea unor noi relații de colaborare comercială.

Forumul Internațional de Afaceri este organizat în cooperare cu rețeaua Enterprise Europe Network, cu scopul de a încuraja investițiile și cooperarea internațională dintre antreprenorii din Republica Moldova și comunitatea de afaceri. În cadrul întrevederilor B2B, vor fi prezenți reprezentanți ai sectorului privat, instituții de cercetare-dezvoltare și autorități publice.

De asemenea, firmele brașovene beneficiază de:
– participare gratuită la Expoziția Fabricat în Moldova;
– participare gratuită la Forumul Economic Internațional „ Moldova 2020 – Conturarea viitoarei cooperări internaționale în afaceri”;
– stand gratuit – sub egida CCIBV.

Relații suplimentare: luisa.palos@ccibv.ro si ioana.moldovan@ccibv.ro .

Video: YouTube

Afis preluat de pe pagina: https://chamber.md

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.