18 mai 2024

Contact us

Muzeul „Casa Mureșenilor” din Brașov: Recitalul de la ora 5

 Muzeul „Casa Mureșenilor” din Brașov: Recitalul de la ora 5

Miercuri, 19 octombrie 2022, de la ora 17.00, la Muzeul „Casa Mureșenilor” din Brașov, vă invităm la Recitalul de la ora 5. Evenimentul va fi susținut de Andromeda Nemeș – soprană și Marius Laurențiu Oprea – clarinet, acompaniați la pian de Sena Ducariu. Prezintă: Simona Manole.

Cuplu atât în viața artistică, cât și în cea din afara scenei, cei doi muzicieni ai Operei Brașov vă vor oferi un program special în care sunt cuprinse lieduri de Louis Spohr – „Sei still mein Herz”, „Zwiegesang”, „Sehnsucht”, „Wiegenlied in drei Tönen”, „Das heimliche Lied”, „Wach auf”, liedul „Der hirt auf dem felsen” de Franz Schubert, precum și „Ghețarul de la Scărișoara”, suita pentru clarinet şi pian op. 27, partea a II-a, de Marțian Negrea.

„După o perioadă foarte îndelungată, revenim cu bucurie la Muzeul «Casa Mureșenilor». Vă propunem un program din perioada romantismului, un program dinamic, misterios… Am mai prezentat acest repertoriu în mai multe orașe din țară: Muzeul Enescu din București, Castelul Peleș din Sinaia, Palatul Culturii din Tg.Mureș sau la Centrul Cultural Arcuș. Însă, de data aceasta, va fi o după-amiază în familie, alături de prietenele noastre de o viață, pianista Sena Ducariu și Simona Manole, care vă va purta cu prezentarea în lumea noastră! Vă așteptăm cu drag!”, mărturisesc cei doi artiști ai Operei brașovene, Andromeda Nemeș și Marius Laurențiu Oprea.

  • Recitalul durează o oră și nu are pauză.


Preț bilete: 6 lei – adulți, 4 lei – pensionari și 1,5 lei – elevi, studenți.
Acestea se pot achiziționa de la sediul Muzeului „Casa Mureșenilor” (Piața Sfatului nr. 25), înainte de începerea evenimentului.

Sursa si imagine: comunicat remis La pas prin Brasov

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.