Opera Brașov: Silvia vă așteaptă în lumea cabaretului!

Miercuri, 26 august 2020, de la ora 19.00, în Grădina de vară a Operei Brașov, vă așteptăm la recitalul vocal-instrumental „Armonii estivale”. În cadrul acestui eveniment muzical, îi veți putea asculta pe soliștii Operei Brașov: Mădălina Bourceanu, Maria Catrina, Aurelia Florian, Corina Klein, Valentina Mărgăraș, Cristina Radu, Lăcrămioara Schuller, Sonia Hazarian, Carmen Topciu, Adrian Mărcan, Marian Rește, Ștefan Schuller, Dan Popescu, acompaniați la pian de Lioara Frățilă. Ei vă vor oferi un evantai de bijuterii muzicale din toate genurile, de la lied, operă, musical și până la canțonete. Veți putea asculta arii din opera „Mefistofele” de A. Boito, din lucrări inedite cum ar fi romanul muzical „Louise” de G. Charpentier, zarzuela „Las hijas del zebedeo” de R. Chapí, din îndrăgitul musical „My Fair Lady” de Fr. Loewe sau canțoneta „Tu ca nun chiagne” de E. de Curtis, pentru ca desfășurătorul să fie completat și de compoziții românești: „Din vise dragi, poeme” de S. Păutza, „Revedere” de A. Eliade și „Poem pentru Madona de la Neamț” de Liana Alexandra.

Prezentarea evenimentului va fi făcută de Simona Manole. Scenografia este semnată de Rodica Garștea. Regie scenă: Dan Antipa.

Preț bilet: 15 lei

Sâmbătă, 29 august 2020, de la ora 19.00, în Grădina de vară a Operei Brașov, Silvia vă invită în lumea plină de veselie și de culoare a cabaretului unguresc din opereta cu același nume de E. Kálmán, din care vă vom oferi cele mai reprezentative momente. Nu întâmplător, inițial, titlul lucrării a fost „Trăiască dragostea”, pentru că ne înfățișează emoționanta poveste de iubire a Prințesei Ceardașului cu prințul Edwin, dar și pasiunea Silviei pentru muzică și dedicarea față de publicul său fidel.

În distribuție:

Silvia – Mădălina Bourceanu

Edwin – Alexandru Aghenie

Stazi – Corina Klein

Boni – Liviu Iftene

Cecilia – Asineta Răducan

Feri – Adrian Mărcan

Miska – Lorand Cristian

Generalul – Paul Tomescu

Fetițele vesele – Alina Ichim, Andromeda Nemeș, Anca Panait, Mihaela Marele

Își dau concursul Orchestra, Corul și Baletul Operei Brașov.

La pupitrul dirijoral se va afla maestrul Traian Ichim. Regia artistică este semnată de Anda Tabacaru. Asistent regie: Nicoleta Chirilă. Scenografia: Rodica Garștea. Mișcarea scenică: Nermina Damian. Asistent mișcare scenică: Ramona Mezei. Regie scenă: Silvia Papadopoulos.

Preț bilet: 15 lei

Biletele se pun în vânzare cu două ore înainte de fiecare eveniment, la sediul Operei Brașov, str. Bisericii Române nr. 51. Informații se pot obține la telefon: 0268/419.380. 

La evenimentele ce se vor desfășura în curtea instituției noastre, accesul spectatorilor va fi permis numai după ce va fi efectuată măsurarea temperaturii. Purtarea măștii este obligatorie! Scaunele vor fi așezate la distanța minimă prevăzută de 1,5 m. Vă rugăm frumos, în cazul în care prezentați simptome de infecție respiratorie, să rămâneți acasă pentru a nu vă pune în pericol nici pe dumneavoastră și nici pe ceilalți participanți la eveniment.

Evenimente susținute cu sprijinul Primăriei Municipiului Brașov.

În caz de vreme nefavorabilă, evenimentele se reprogramează.

Credit foto neprecizat

Sursa: comunicat transmis La pas prin Brasov

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.