13 iunie 2024

Contact us

Operatorul care asigura activitatea de deszăpezire

 Operatorul care asigura activitatea de deszăpezire

Comprest, a acţionat de ieri după-amiază, începând cu ora 16.00, cu toate utilajele de deszăpezire programate. Acestea au acționat atât pentru îndepărtarea zăpezii, cât si pentru combaterea poleiului (pentru aceasta activitate s-a acționat pe timpul nopții), astfel că, în aceasta dimineață, se circula în condiții bune pe toate străzile din municipiul Brasov și Poiana Brașov.

Comprest a asigurat această activitate cu 26 de utilaje (mașini de mare capacitate, unimog-uri, tractorașe prevăzute cu lamă și răspânditor de material antiderapant). Până la această oră s-au utilizat aproximativ 136 de tone de material antiderapant, stocul operatorului fiind în acest moment de aproximativ 3.700 de tone. Telefon dispecerat: 0268-416495.

Cetăţenii pot solicita intervenția mașinilor de deszăpezire la dispeceratul Comprest. În cazul în care solicitările lor nu sunt rezolvate, pot sesiza acest lucru Serviciului Urmărire Contracte Salubrizare şi Deszăpezire din cadrul Primăriei Brașov – tel 0268 416550, tasta 9, int. 127, 253, 254, email:salubrizare@brasovcity.ro.

– Deszăpezirea tronsoanelor 1, 2 și 3 ale ocolitoarei este asigurată de CNAIR.

Sursa: comunicat remis La pas prin Brasov

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.