Pandemia Made Me Do It 2.0 – povesti de la antreprenorii romani care si-au continuat business-urile cand lumea s-a oprit

Povestile NO.MADe continua cu o noua ediție,la care da cuvantul antreprenorilor, de asta data – Pandemia Made Me Do It 2.0, pe 15 octombrie, online. NO.MAD Talks, comunitatea freelancerilor, aduc 8 antreprenori cu business-uri de digital, publishing independent, evenimente si servicii care vor impartasi cum s-au recalibrat, cum si-au reinventat proiectele si de unde si-au luat puterea de a merge mai departe. Biletele sunt in numar limitat si se pot achiziționa de pe Eventbook.

Cum creativitatea ajuta afacerile sa fie bine in timpul crizelor

Daca pentru freelanceri pandemia a adus proiecte anulate, clienți pierduți si multa nesiguranța, pentru antreprenorii care aveau responsabilitatea unui spațiu fizic si a angajaților, starea de urgența a adus, in majoritatea cazurilor, imposibilitatea de a-si desfasura activitatea.

De la evenimente programate cu luni inainte anulate la bugete de marketing reduse la zero si spații deschise in prima zi de lockdown carora nu le-a mai calcat pragul nici un client, ownerii de business-uri nu au avut vreme sa isi traga sufletul si au mers mai departe cu motoarele turate la maximum.

Povesti in online, proiecte noi lansate si reinventare

Mirela Retegan, fondatoarea indragitei Gasti Zurli, a dezvoltat magazinul online de produse Zurli, o serie de evenimente online si aplicația prin care a ramas alaturi de comunitate. Cristian Lupsa si redacția Decat o Revista au gandit Concentrat, newsletterul zilnic inca in derulare de la care mulți dintre noi ne-am luat noutațile, recomandarile si speranța.

Ana Maria Stoica a mutat spalatoria ecologica Softwash in online, implementand Pick-up Tuesday, servicii sigure de ridicare si de livrare a hainelor de la si inapoi in la usile clienților. Alexandru Negrea, specialist si trainer in social media a trecut din offline in online si iar in offline in trei luni si a deschis un nou spațiu de evenimente. C

laudiu Teohari sau mai bine zis Teo de la Club 99, va povesti despre cum stand-up comedy s-a transformat in standby comedy.

Dorin Boerescu, CEO 2Performant a trecut prin cel mai greu an din cei 20 de antreprenoriat, de la vestea ca unul dintre colegi se numara printre primii pacienți infectați cu COVID19 la listarea agenției la Bursa de Valori.

Evenimentul va avea loc online iar biletele sunt disponibile pe Eventbook.

Parteneri media: Radio Guerrilla, Iqads, Start-up.ro, The Institute, Igloo Prwave, Iqool, Zile si Nopți, The Trends, Munteanu, Kreatoria, Romania Pozitiva, Feeder.

Sursa si imagine: comunicat remis La pas prin Brasov

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.