15 iulie 2024

Contact us

Poliţia Locală continuă și în 2020 ridicarea maşinilor abandonate în municipiul Brașov!

 Poliţia Locală continuă și în 2020 ridicarea maşinilor abandonate în municipiul Brașov!
De la începutul anului și până acum, 82 de caroserii ruginite au fost ridicate de pe domeniul public (48, în luna ianuarie, 34 – în februarie). Dintre acestea, 53 de proprietari de auto abandonate și le-au ridicat singuri la somațiile polițiștilor locali, iar opt, la somațiile trimise de Primăria Brașov, conform procedurii.


La acest moment, polițiștii locali au trimis 33 de dosare către Primărie pentru emiterea unei a doua somații, iar în privința mașinilor abandonare putem spune că de pe domeniul public în 2020 au fost ridicate de pe domeniul public 13 de rable de către firma specializată. De asemenea, șefii birourilor de cartiere au identificat alte 103 mașini abandonate, pentru jumătate dintre ele fiind emise deja primele somații.

Potrivit evidențelor, în 2019, au fost identificate 657 de caroserii/mașini “uitate” pe domeniul public, dintre care 427 au fost ridicate de pe domeniul public chiar de proprietari, după discuțiile pe care le-au purtat cu polițiștii locali. Conform dosarelor rezolvate, anul trecut au fost ridicate de pe domeniul public 230 de rable, după ce au parcurs toate etapele procedurale.

Și cu această ocazie, Poliția Locală Brașov le reamintește cetățenilor care dețin astfel de rable că nu vor scăpa de ridicarea lor de pe domeniul public, chiar dacă și le mută dintr-un loc într-altul!
Agenții au identificat mașini care au fost abandonate pe spații verzi, în parcări rezidențiale, pe locul altor persoane care dețin legal loc de parcare, în zone unde oprirea/stationarea nu sunt premise, atât în cartiere, cât și în centrul istoric.
Menționăm că pentru Poliția Locală Brașov, această activitate reprezintă și în acest an, una dintre priorități!
Video: YouTube
Sursa si imagini: Primaria Municipiului Brasov

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.