Premieră națională: mass media brașoveană s-a alăturat campaniei „Donează sânge constant”

În premieră națională, presa din Brașov se alătură campaniei „Donează sânge constant”!

„Pentru că avem nevoie de sânge chiar și atunci când criza de sânge nu este subiect de știre, vă rugăm să vă alăturați campaniei „Donează sânge constant”, iniţiată la nivel naţional de Crucea Roşie Română şi Institutul Naţional de Hematologie Transfuzională „Prof. Dr. C. T. Nicolau“, iar la Brașov, în parteneriat cu Instituția Prefectului județul Brașov și Colegiul Naţional al Asistenților Sociali, sucursala Braşov, dar vrem ca și alte instituții să ni se alăture,” este mesajul care a determinat media din Brașov să se alăture acestei inițiative.

Prezentă la conferința de presă de la Instituția Prefectului județul Brașov, presa brașoveană și-a „donat” microfoanele, telefoanele, reportofoanele, trepiedele, tocurile de ochelari, telefoanele, laptop-urile pentru a fi redenumite cu însemnele campaniei „Donează sânge constant”,  simbol al unui apel pentru șansă la viață.

„Ziua porților deschise” la Instituția Prefectului județul Brașov, pe 2 aprilie 2019, a fost marcată și de acest eveniment . Momentul nu a trecut neobservat de elevii Școlii Gimnaziale nr. 2 „Diaconu Coresi” Brașov. Tineri elevi nu s-au sfiit să adreseze întrebări  presei. A fost un prilej bun pentru a înțelege mai bine ce înseamnă munca și viața unui jurnalist, dar și a celor care își aduc aportul în redacții la elaborarea și difuzarea unei informații, a unei știri.

La Braşov, oamenii sunt altfel, sunt mai uniţi şi mai implicaţi”. Iar microfoanele și reportofoanele jurnaliștilor devin simbol al unui apel pentru șansă la viață, o voce pentru nevoia de sânge în România.

Credit foto: Dan Străuți
Video: YouTube

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.