27 februarie 2024

Contact us

„Premiul Gențiana”, în anul 2022, este atribuit lui Teodor Mandu

 „Premiul Gențiana”, în anul 2022, este atribuit lui Teodor Mandu

În cadrul ediției a IX-a „Atelier 17”, expoziție de pictură – grafică,  „Premiul Gențiana” în anul 2022 a fost atribuit lui Teodor Mandu, pentru cea mai frumoasă abordare plastică în lucarea „Natură statică”, în creion și hârtie. 

Teodor Mandu (anul V de studiu la pictură și anul III la grafică), în vârstă de 14 ani, este câștigătorul premiului I pentru grafică și a marelui premiu de pictură la concursul „E-visual Art Debut” din 2018, inițiat de Şcoala Populară de Arte şi Meserii ,,Tiberiu Brediceanu”, clasa profesor Mihaela Modâlcă. În anul 2019 a avut o expoziție personală la Centrul Cultural Reduta, iar în 2020 a primit mențiune la Brăila pentru grafică.

Todor Mandu abordează toate tehnicile: pictură (acrilic/ pânză) și grafică: creion, cărbune presat, tuș și grafit colorat.

În anul 2020 „Premiul Gențiana” pentru cea mai frumoasă abordare plastică a fost atribuit lui Christine Băiașu Folberth iar în 2021 lui Popescu Teodora Maria.

Vizitați expoziția de pictură și grafică „Atelier 17” (ediția a IX-a), în perioada 02 iunie – 10 iunie 2022 la Galeria Kron Art din Brașov. Profesor coordonator Mihaela Modâlcă – Şcoala Populară de Arte şi Meserii ,,Tiberiu Brediceanu”.


Video: YouTube

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.