Premiul Alexandru Mușina pentru debut în poezie îi revine Ioanei Zenaida Rotariu

„Ne bucurăm să anunțăm în sfârșit câștigătorii celei de-a opta ediții a Premiului Alexandru Mușina pentru debut în poezie, oferit de Editura Aula Magna, în parteneriat cu Facultatea de Litere a Universității Transilvania din Brașov și cu editura Tracus Arte.
Ediția din acest an a înregistrat un număr mare de manuscrise (82) și participarea multor poeți buni.
Ca urmare, juriul concursului (format din Al. Cistelecan – președinte, Ruxandra Cesereanu, Romulus Bucur, Caius Dobrescu, Radu Vancu și Adrian Lăcătuș) a desemnat cîștigător al Premiului Alexandru Mușina (în valoare de 500 de euro și publicarea volumului în colecția AM a editurii Tracus Arte) manuscrisul poetei Ioana Zenaida Rotariu.
Apreciind valoarea deosebită a încă două manuscrise, juriul a mai acordat Premiul Budila Express (în valoare de 1000 de lei și publicarea volumului în colecția AM a editurii Tracus Arte) poetului Alexandru Ciprian Bodog (pseudonim Alexandru Madian) și Premiul Regele Dimineții (în valoare de 1000 de lei și publicarea volumului în colecția AM a editurii Tracus Arte) poetului Rareș Călugăr.
Alte două manuscrise, semnate de Roxana Diana Baltaru și Iraida Darmancev, apropiate în opinia juriului de valoarea celor premiate, au fost distinse cu mențiuni și vor putea apărea (dacă editorul colecției și autorii vor conveni asupra conceptului de volum) în colecția de debut în poezie AM a editurii Tracus Arte.
Felicitări calde tuturor poetelor și poeților premiați!” potrivit @LitereBrasov Colegiu comunitar
VIA: @LitereBrasov Colegiu comunitar

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.