Primarul George Scripcaru ghid pentru ES Emil Hurezeanu, ambasadorul României in Germania și ES George Gabriel Bologan, ambasadorul României in Italia

Primarul George Scripcaru a fost și în acest an ghid pentru cei doi amasadori, care s-au declarat, încă de anul trecut, ca fiind prietenii ai orașului nostru, este vorba de ES Emil Hurezeanu, ambasadorul României in Germania și ES George Gabriel Bologan, ambasadorul României in Italia. În cursul zilei de ieri cei doi ambasadori au fost colindați de Grupul Anatoly, iar ambasadorul Germaniei s-a arătat interesat de a organiza un concert cu Anatoly la Berlin.

Astăzi au vizitat centrul orașului și au ținut sa le transmită cele mai bune gânduri brașovenilor și să le ureze ,,La multi ani!”. Totodata, primarul a discutat cu cei doi ambasadori despre modul în care Brașovul poate fi una dintre cele mai importante destinații pentru investitorii din cele două țări, cât și despre proiectele pe care Municipalitatea le derulează pentru susținerea companiilor din Brașov și zona metropolitană, de la proiectele din educație, până la cele de infrastructură.

Foto: Primaria Municipiului Brasov

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.