27 septembrie 2023

Contact us

Primele licitații pentru parcări de reședință, în aprilie

 Primele licitații pentru parcări de reședință, în aprilie

Astra I și Uzina II (Drumul Cernatului) sunt primele cartiere în care se vor scoate la licitație locurile de parcare de reședință rămase libere, în 2020. Licitația va avea loc luni, 6 aprilie, de la ora 9.00, în curtea interioară a Primăriei (Casa Căsătoriilor).

În total, sunt programate 8 sesiuni de reatribuire principale și încă 8 sesiuni, pentru aceleași zone, dar în a doua jumătate a anului. Ultima sesiune principală este programată marți, 9 iunie, în Valea Cetății, iar ultima reatribuire este tot pentru Valea Cetății, pe 9 noiembrie.

Lista completă a programărilor și zonelor aferente, aici: PROGRAMARI REATRIBUIRE LOCURI DE PARCARE 2020 sau AICI.

Anul trecut au fost reatribuite 2.110 locuri de parcare de reședință și atribuite 86 de locuri de parcare de reședință nou create, prin licitație publică.

La finalul programărilor de reatribuire, în lunile noiembrie și decembrie, au fost atribuite direct 500 de locuri de parcare rămase disponibile în parcările de reședință

În acest moment, în municipiul Brașov sunt ocupate 39.100 de locuri de parcare în parcările de reședință, dintr-un total de 44.400 locuri amenajate.

Detalii privind dosarul și condițiile ce trebuie îndeplinite pentru a participa la licitațiile de concesionare a unui loc de parcare de reședință se găsesc aici (Click).

Regulamentul de atribuire a locurilor de parcare se găsește aici.

Foto: Primaria Municipiului Brasov

1 Comment

  • Catre Primaria Brasov Locuri libere pentru parcare pe Str.Herman Obert, Va rog comunicati pe aceasta cale

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: