15 iulie 2024

Contact us

Reteaua CAN publica editia 2018 a Catalogului ONG-urilor cu membri si colaboratori din judetul Brasov

 Reteaua CAN publica editia 2018 a Catalogului ONG-urilor cu membri si colaboratori din judetul Brasov

Catalogul ONG 2018 –  Membri și colaboratori ai Rețelei CAN Brașov

În luna februarie 2018, Rețeaua CAN Brașov a actualizat Catalogul ONG-urilor din județul Brașov, publicație care oferă informațiile necesare pentru ca oamenii să afle, să cunoască și mai apoi să acționeze în sprijinul ONG-urilor locale.

Până în prezent, s-au publicat trei ediții: în 2014, 2016 și 2018. Ediția 2018 include 16 organizații membre care își prezintă activitatea într-o pagină structurată cu informații proiecte, fotografii și date de contact, și spre finalul catalogului alte organizații și colaboratori din județul Brașov. Catalogul ONG a fost retipărit în 400 de exemplare și va fi distribuit la nivelul județului Brașov către autorități publice locale, instituții publice din domeniul social și educațional, organizații partenere și diverși colaboratori.

Catalogul ONG își propune să aducă în atenția publicului larg activitatea și serviciile oferite de ONG-urile membre și partenere ale Rețelei CAN, respectiv 32 de asociații și fundații din județul Brașov active în domeniile social, educațional și tineret, ONG-uri cu programe pentru toate categoriile de vârstă, cu proiecte de succes și cu impact pentru comunitățile în care lucrează.

Pentru a atrage un număr cât mai mare de utilizatori, Catalogul ONG 2018 este disponibil și în spațiul online, pe site-ul nostru, www.canbv.ro, dar și pe platforma issuu.com/business-charity/docs pentru un acces rapid și ușor, precum și pe site-urile de știri ale partenerilor media din județul Brașov.

Echipa Rețelei CAN încurajează colaborarea între ONG-uri, instituții publice și alte entități publice sau private. Acest catalog reprezintă și o resursă pentru toate persoanele interesate de activitatea din sectorul nonprofit, putând fi utilizat și ca instrument de atragere donații, sponsorizări sau voluntari.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.