2 octombrie 2023

Contact us

Roland Biemans, guru al printului digital pe textile, dă trendul la Textile Trends Conference

 Roland Biemans, guru al printului digital pe textile, dă trendul la Textile Trends Conference

Te invităm pe 13 septembrie, începând cu ora 11:00, la Textile Trends Conference – Made to measure, să-l întâlneşti pe ROLAND BIEMANS, consultant LMNS Olanda, invitat special pentru acest eveniment.

Considerat un adevărat guru al printului digital pe textile, Biemans va vorbi despre noile tendinţe în imprimarea şi personalizarea textilelor.

Specializat în marketing direct, design industrial, imprimare, semnalistică şi publicitate, Roland Biemans este licenţiat în design grafic digital şi design tehnic electronic.

Olandez de origine, Biemans  a avut un rol-cheie în implementarea şi adaptarea noilor tehnologii şi soluţii practice inovatoare în companii, ca şi consultant LMNS. În 2013 a devenit membru în CA al Asociaţiei Europene a Producătorilor Specializaţi în Imprimare, ocupându-se în special de sectorul printurilor pe textile şi de implementarea în cadrul companiilor a noilor tehnologii şi soluţii inovatoare. Biemans a condus departamentul de marketing şi comunicare al Hollanders Printing Systems din Eindhoven, după care a fost marketing director la Kiian Digital, parte din grupul Kiian (până în 2014).

Vino la Romexpo, în sala Cupola, la Textile Trends Conference, evenimentul care deschide maratonul de dezbateri din cadrul Textile Technology Show, expoziţia de tehnologie pentru industria textilă din Europa de Sud-Est!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.