Roxana Stroe la „Sânpetru Blues Festival”, (20 – 21 August 2021)

Pe 21 august, în cea de a doua zi a „Sânpetru Blues Festival”, cântă Roxana Stroe.

Roxana Stroe este unica chitaristă de blues şi jazz din ţară, de asemeni vocalistă şi interpretă la muzicuţă, absolventă de masterat la Universitatea Naţională de Muzică, secţia jazz. A concertat alături de A.G. Weinberger, Eugen Caminschi, Berti Barbera, Harry Tavitian, Narcisa Suciu, Garbis Dedeian, Direcţia 5, Ovidiu Lipan Ţăndărică, Alex Man, Clay Windham, Dean Bowman.

A activat ca titulară în grupurile Mike Godoroja & The Blue Spirit (cu care a scos albumul „Capra vecinului” şi cu care a înregistrat piesa „Prins în trafic” apăruta pe discul Romanian Tribute to Jimi Hendrix), în formaţia cântăreţei de muzică pop Nicola, Balcanamera Band (formaţia tatălui ei, regretatul baterist constănţean, Corneliu Stroe).

Din 2008 şi până în prezent are propriul proiect de blues, Foxy Lady Band, avându-i colegi de formaţie pe Catălin Rasvan la bas şi pe Nicolae Georoiu la baterie. Pe lângă acesta, mai activează într-un duo de jazz numit Ralú & Foxy Lady alături de solista Raluca Stoica.

A participat la numeroase festivaluri internaţionale de blues şi jazz din România dintre care amintim Open Air Blues Festival Brezoi, Panorama Blues Festival din Ghelari – Hunedoara, Freedom Jazz Festival din Vama Veche, Blues pentru Timişoara, iar sub egida Institutului Cultural Român, a concertat în oraşele spaniole Alicante şi Villena cu Balkanamera Band.

Cu proiectele din care a făcut parte a participat la următoarele emisiuni de televiziune: Timpul chitarelor (TVR 2), Unora le place (TVR 1), Cronica cârcotaşilor (Prima TV), Duminica în familie (Antena 1), Remix (TVR 2), Tonomatul de pe 2 (TVR 2).

Prima ediție a „Sânpetru Blues Festival” va avea loc in curtea Bisericii Evanghelice Fortificate Sanpetru – Brasov pe parcursul a două seri, 20 si 21 August.

Un festival care se bucură de participarea: Soul Serenade, Fernet Blues Company, Roxana Stroe (Foxy Lady Band) si Nightlosers și care nu este făcut cu bani publici! Vă așteptăm să achiziționati biletele, pentru a putea susține artiștii participanți.

Biletele, in limita locurilor disponibile, se pot achiziționa prin Entertix.ro, 60 lei/seara sau 100 lei abonament pentru cele 2 seri.

https://www.myticket.ro/evenimente/8306/sanpetru-blues-festival-20-21-august-2021-curtea-bisericii-evanghelice-fortificate-sanpetru-sanpetru.html

VIA: pagina de facebook a evenimentului
Sursa imagine: pagina evenimentului
Video: YouTube

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.