21 septembrie 2023

Contact us

Save or Cancel anunță noul proiect cultural „feeder.ro awards”

 Save or Cancel anunță noul proiect cultural „feeder.ro awards”

Începând cu data de 13 Iulie ești invitat/ă să participi cu cele mai bune creații în cadrul apelurilor deschise feeder.ro awards.

feeder.ro este o platformă interactivă online de lansare pentru artiști, muzicieni, creativi și operatori culturali continuând activitatea de descoperire, promovare și conectare a talentelor locale întreprinsă încă din 2004.

feeder.ro awards propune o serie de premii anuale, oferite pentru a onora și recunoaște artiștii a căror activitate demonstrează o combinație de aptitudini, viziune și implicare. feeder.ro awards este un spațiu de expunere remarcabil creat în mediul virtual, cu scopul de a promova și evalua lucrările artiștilor contemporani. În cadrul a trei apeluri deschise pentru street art, proiecte transdisciplinare și compoziții de muzică electronică, publicul este încurajat să își susțină artiștii preferați, pentru a selecta trei lucrări câștigătoare pentru fiecare categorie. În paralel, un juriu compus din artiști recunoscuți vor selecta 9 premii pentru excelență în domeniile vizate.

„Proiectul feeder.ro awards are în plan să creeze premise pentru expunerea și recunoașterea activității artiștilor independenți. Pe un plan extins, proiectul contribuie la creșterea aprecierii publicului larg pentru street art, proiecte transdisciplinare și compoziții de muzică electronică concomitent cu stabilirea de conexiuni reale prin investigarea interacțiunilor multidisciplinare posibile.”Cristina Popa și Andrei Racovițan, co-fondatorii Save or Cancel

Apelurile deschise se vor desfășura în perioada Iulie – Septembrie 2023

  1. Street art și intervenții în spațiul public (înscrieri: 13 Iulie – 13 August 2023)
  2. Proiecte transdisciplinare (înscrieri: 23 Iulie – 19 August 2023)
  3. Compoziții de muzică electronică (înscrieri: 30 Iulie – 25 August 2023)

Înscrierile vor avea loc pe platforma https://www.feeder.ro/awards/

Îmbinând spațiul expozițional cu cel virtual, platforma va facilita expunerea propunerilor câștigătoare prin realizarea unor galerii online. Proiectul publică lucrările premiate sub forma unui e-book, distribuit gratuit.

Proiectul cultural este produs de echipa Save or Cancel, compusă din Cristina Popa și Andrei Racovițan, prin feeder.ro și co-finanțat de AFCN.

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul programului sau de modul în care rezultatele programului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Parteneri media: Agenția de carte, Igloo, IQads, La pas prin Brașov, Litera 9, Modernism, Propagarta, Revista Atelierul, Revista Golan, The Institute, Zeppelin.

Sursa si imagine: comunicat remis La pas prin Brașov

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.