23 iulie 2024

Contact us

Școala antreprenorială pentru mame

 Școala antreprenorială pentru mame

Start pentru înscrieri la Business Mom IV – Școala antreprenorială pentru mame, organizată de Asociaţia Happy Moms! 3 ani, 13 afaceri noi, 144 ore de training, 72 ore mentorat – bilanțul edițiilor anterioare ale școlii antreprenoriale.

Scopul Asociaţiei Happy Moms este acela de a sprijini dezvoltarea armonioasă și sănătoasă în plan personal și profesional a femeilor, mamelor, copiilor și tinerilor, a familiei în general, prin proiecte educaționale în domeniile antreprenoriat și sănătate.

Dacă și tu vrei să înveți aspecte pragmatice despre o afacere și vrei să interacționezi cu femei de afaceri cu experiență, te așteptăm pe adresa de e-mail contact@happymoms.ro să povestim mai multe! Alte detalii găsești pe http://happymoms.ro/misiunea-noastra/scoala-antreprenoriala/.

Școala antreprenorială este un program complex de training, mentorat și promovare pentru femei care își doresc să devină antreprenor. Este structurat pe module de câte 1 lună și presupune participarea în fiecare zi de marți, în intervalul 18.00-20.00 la activități specifice – training (6 module, respectiv 6 luni) și mentorat (12 întâlniri distincte cu oameni de afaceri din varii domenii, respectiv 3 luni).

La finalul celor 9 luni de training și mentorat, urmează o perioadă de 3 luni alocată promovării afacerilor nou înființate sau dezvoltate – interviu pe web-site-ul Happy Moms, marcare pe harta femeilor antreprenor, participare la Business Mom Club, eventuale apariții la emisiuni TV locale.

Școala antreprenorială de mentorat și motivare, Business Mom demarează anual cu un concurs de idei de afacere. Pot participa femei care au testat deja ideea de afacere – în rândul prietenilor, cunoscuților. Proiectul se derulează GRATUIT pentru mamele singure, 5 locuri la dispoziție . Orice altă categorie de mame va achita 1500 RON, susținând astfel ediția următoare a Business Mom.

Înscrierile se realizează în fiecare an, începând cu data de 11 februarie, pe adresa contact@happymoms.ro cu subiectul „Vreau sa devin antreprenoare!”. În urma înscrierii, participantele vor primi un formular standard de evaluare a ideii de afacere. Concursul este jurizat de cadre didactice de la Facultatea de Științe Economice și de oameni de afaceri din Brașov. Rezultatele se afișează pe data de 1 martie, cursurile încep din data de 15 martie.

Imagine preluata de pe pagina Happy Moms

Redactia

1 Comment

  • Mult succes tuturor acestor femei, mame minunate !

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.