18 aprilie 2024

Contact us

„Scrisori către mine”, incursiune în cele mai intime gânduri ale unor femei minunate

 „Scrisori către mine”, incursiune în cele mai intime gânduri ale unor femei minunate

Ideea acestui volum, coordonat de Dana Lupşa a venit de la una dintre voluntarele asociației, Maria Gastaldo, care, în perioada de lockdown, a simțit să provoace membrele comunității Asociației Happy Moms la a scrie un fel de scrisori pentru viitor, ca un mesaj într-o sticlă lăsat unui alter ego. Mai multe doamne și domnișoare au dat curs acestui îndemn, devenit între timp un instrument de fundraising pentru proiectul de educație financiară, Business Kid, derulat de către Asociația Happy Moms. Pe adresa de email au fost primite mai multe scrisori, toate emoționante, unele semnate, altele anonime, redate integral în interiorul acestui volum, intitulat sugestiv „Scrisori către mine”, însemne ce devin mărturii scrise ale emoțiilor și trăirilor din perioada Coronavirus a anului 2020.

Vă invităm la o incursiune în lumea prețioasă a simțămintelor feminine care au prins curajul necesar pentru a se așterne, cu răbdare, în acest volum. „Scrisori către mine” este astfel o incursiune în cele mai intime gânduri ale unor femei minunate.

Mulțumim doamnelor care au ales să împărtășească cu noi aceste scrisori și vă mulțumim vouă, celor care urmează să le citiți.

Mulțumiri speciale merg către Agata Secelean artist  pentru superba copertă a cărții!

Cartea poate fi comandată aici :

https://happymoms.ro/magazin/scrisori-catre-mine/

Text preluat de pe pagina Asociaţiei Happy Moms.

Foto: Antonela Lungu

Antonela Cristina Lungu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.