24 iulie 2024

Contact us

,,Scrisori către mine” – o nouă campanie a Asociației Happy Moms

 ,,Scrisori către mine” – o nouă campanie a Asociației Happy Moms

Asociația “Happy Moms” demarează azi, 23 martie 2020, campania denumită Scrisori către mine. Aceasta are ca scop conștientizarea și sensibilizarea publicul larg cu privire la modul în care omenirea, planeta și oamenii se vor schimba și vor fi, după această criză, o criză a umanității în primul rând, din punctul nostru de vedere.

Scopul subsidiar al campaniei Scrisori către mine este strângerea de fonduri pentru proiectul Business Kid – educație financiară prin teatru și poveste, derulat de Asociația Happy Moms încă din anul 2019.

Campania constă în colectarea, în mediul virtual, până la data de 1 mai, de scrisori adresate propriei persoane, din viitor. Ulterior finalizării crizei, acestea vor face subiectul unei cărți din a cărei vânzare va fi susținut proiectul de educație financiară al asociației.

Mai multe detalii pe http://www.happymoms.ro/scrisori.

Asociația Happy Moms are ca scop dezvoltarea personală și profesională a mamelor, copiilor și familiei ȋn general. Proiectul Business Kid constă în ateliere susținute gratuit de către voluntarele Asociației Happy Moms, o piesă de teatru jucată de trei copii actori voluntari, o carte de educație financiară pentru familie scrisă de specialiști în domeniile lor de activitate. Până acum, 800 de copii din Brașov, București, Cluj, Alba Iulia și Sibiu au participat la activitățile specifice proiectului.

Vă mulțumim pentru susținere!

Redactia

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.