25 mai 2024

Contact us

Sofia Scârneciu a câștigat titlurile de Campioană Europeană la Ju Jitsu – Fighting și cel de Vicecampioană Europeană la Ju Jitsu – Ne Waza, U16, feminin la Campionatul European de Ju-Jitsu

 Sofia Scârneciu a câștigat titlurile de Campioană Europeană la Ju Jitsu – Fighting și cel de Vicecampioană Europeană la Ju Jitsu – Ne Waza, U16, feminin la Campionatul European de Ju-Jitsu

Sofia Scârneciu, antrenata de antrenorul lotului National Sensei Lucian Bogluț a câștigat în  weekend-ul 04 – 07 aprilie a.c. titlul de Campioană Europeană la Ju Jitsu – Fighting și cel de Vicecampioană Europeană la Ju Jitsu – Ne Waza, U16, feminine la Campionatul European de Ju-Jitsu.

KOKORO BRAȘOV a reprezentat România cu 5 sportivi

În ziua 1 de concurs sportivii brașoveni au obținut următoarele rezultate:

Sofia Scârneciu – Campioană Europeană la Ju Jitsu – Fighting

Florin Dima – Locul 5 Fighting

Sebastian Seminahim – Locul 9 Fighting

Tudor Mazilu – Locul 13 Fighting

În ziua 3 de concurs sportivii brașoveni au obținut următoarele rezultate:

Sofia Scârneciu – Vicecampioană Europeană la Ju Jitsu – Ne Waza

Florin Dima – Locul 9 Ne Waza

Karina Moldovanu – Locul 9 Ne Waza

Tudor Mazilu – Locul 17 Ne Waza

„Proba de Ne Waza este o probă complementară de concurs. Chiar si așa, toți copiii au luptat azi eroic și s-au descurcat extraordinar. Faptul ca au luptat pentru România i-a determinat să-și arate munca, dăruirea și voinţa de a fi mai buni. Ați ajuns aici și ati făcut parte din Lotul României la un asemenea nivel, iar acest lucru spune multe despre voi!

Continuați-vă drumul! Povestea noastră frumoasă merge mai departe!’’ – Bogluț Lucian

România a fost gazda celui mai mare Campionat European de Ju-Jitsu (U16, U18 & U21), organizat vreodată.

Federația Română de Arte Marțiale (F.R.A.M.), prin Departamentul Ju-Jitsu, a organizat  în perioada 04 – 07 aprilie la Pitești, Campionatul European de Ju-Jitsu 2024 (U16, U18 & U21).

Realizat în parteneriat cu Primăria Pitești și Consiliul Local Pitești, cu sprijinul Agenției Naționale pentru Sport și sub auspiciile Uniunii Europene de Ju-Jitsu (JJEU), acest prestigios eveniment găzduit de Pitești Arena – o sală cu o capacitate de 4900 de locuri pe scaune, beneficiază de prezența a peste 1400 de persoane membre a 29 de delegații, transformând acest municipiu în capitala europeană a Ju-Jitsu, timp de 4 zile.

1057 de sportivi, cu vârste sub 21 de ani, vor concura în perioada 5-7 aprilie la 4 probe, pe 8 suprafețe de concurs concomitent, creând momente speciale ce vor putea fi vizionate și în direct pe canalele on-line ale F.R.A.M., Primăriei Mun. Pitești și ale Ju-Jitsu International Federation (JJIF). Alături de competitori vor fi prezenți în calitate oficială și 58 de persoane din 28 de țări, 244 de antrenori și 44 de arbitri.

Probele de concurs din acest campionat sunt cele agreate de Federația Internațională de Ju-Jitsu (JJIF): Fighting, Duo, Show (masculin, feminin, mixt) si Jiu-Jitsu Ne-Waza (masculin, feminin), cele 114 de categorii de concurs fiind împarțite și pe criterii de vârstă și greutate.

Țări participante : Austria, Belgia, Bosnia și Herzegovina, Bulgaria, Croația, Cipru, Danemarca, Franța, Germania, Grecia, Ungaria, Israel, Italia, Republica Moldova, Muntenegru, Olanda, Macedonia de Nord, Polonia, Portugalia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Elveția, Turcia, Ukraina.

Kokoro Brașov

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.