24 iunie 2024

Contact us

Spectacol cu Magicianul Robert Tudor și Coloricii la Dino Parc Râșnov pe 14 august

 Spectacol cu Magicianul Robert Tudor și Coloricii la Dino Parc Râșnov pe 14 august

Distracția continuă și în luna august în cel mai mare parc cu dinozauri din Sud-Estul României, cu ocazia mult așteptatului weekend prelungit de Sfânta Maria. Organizatorii au pregătit pentru vizitatorii parcului, pe 14 august, începând cu ora 12:00, un spectacol extraordinar cu Magicianul Robert Tudor și Trupa Coloricii.

Se anunță o mulțime de activități pentru cei mici, dar și invitați speciali care să îi atragă pe toți membrii familiei. Muzică, dans, trucuri de magie inedite, înghețată și concursuri cu premii surpriză.

Mai mult decât atât, weekend-ul prelungit începe la Dino Parc Râșnov de joi, 11 august, când toți micuții pasionați de paleontologie au ocazia să se aventureze într-o Vânătoare de Comori organizată de Miniricii. Pe traseu vor fi nevoiți să dezlege ghicitori și să găsească indicii ascunse alături de arheologul Anonimus Rex, în timp ce doi hoți de comori vor fi pe urmele lor.

Activitatea de Treasure Hunt se va desfășura pe 11 și 12 august, între orele 11:00 și 16:30, în patru runde de câte o oră și este inclusă în prețul biletelor de acces în parc. Prin participarea la această activitate, copiii vor învăța noțiuni de geografie, ecologie, dar și informații despre marii exploratori ai lumii.

Tot pe 12 august, în parcul cu dinozauri de la Râșnov vor avea loc și ateliere de pictură pe față pentru copii, programate între orele 11:00 și 15:00.

„Vacanța de vară este dedicată distracției și învățării la Dino Parc Râșnov, așa că ne bucurăm să organizăm diverse activități în cadrul cărora familiile cu copii să petreacă timp de calitate împreună. Parcul este un adevărat muzeu în aer liber ce se întinde pe o suprafață de 4 hectare, iar toți cei ce ne vizitează pot explora în voie natura, cât și să se bucure de toate expozițiile științifice și lucrurile interesante puse la dispoziție,” a declarat Adrian Apostu, managerul Dino Parc Râșnov, citat de La pas prin Brasov.

Toate spectacolele și activitățile menționate vor fi incluse în prețul biletelor de acces în parc, fără alte taxe suplimentare. Evenimente susținute și promovate de Radio Europa FM.

Sursa si imagine: comunicat remis La las prin Brasov

Redactia

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.