Sportivii Coronei s-au impus la SKV Kinder Ski Pokal

Micii schiori ai Coronei au evoluat, în weekend, la SKV Kinder Ski Pokal, competiție care a avut loc în Poiana Brașov. Relaxați după terminarea etapelor din Minicupa României, schiorii noștri s-au clasat pe poziții fruntașe în concursul desfășurat pe pârtia Drumul Roșu. La întrecere au participat atât sportivi legitimați, cât și sportivi amatori.

Rotilă Ema s-a impus la categoria de vârstă U8, iar la categoria U10 podiumul a fost ocupat de sportivele Coronei: Emilia Spiridon locul 1, Sonia Clipea locul 2, Natali Clinici locul 3. Fetele U12 au repetat, și ele, reușitele colegelor lor mai mici, câștigând primele trei locuri la categoria lor de vârstă: Ariana Clinci locul 1, Gerda Kovari locul 2, Ina Marian locul 3.

La categoria U14, fetele au ocupat primul loc prin Kira Kovari și locul 3 prin Sara Panțuru.  Locul 4 i-a revenit Mariei Militaru. La U14, Petra Clipea a trecut a patra linia de sosire.

Băieții s-au impus și ei la două categorii. Tudor Rotilă a obținut cel mai bun timp și prima poziție la categoria U10, iar David Militaru a ocupat locul 1 la categoria U16. La U12, Tudor Oprea a sosit pe poziția a 6-a.

Pentru sportivii noștri, concursul a fost o ocazie să își exerseze tehnica și să confirme rezultatele obținute la concursurile din acest sezon. Sportivii sunt antrenați de Cristiana Opriș.

SKV Kinder Ski Pokal este o competiție destinată copiilor, cu scopul declarat de a promova practicarea schiului alpin indiferent de vârstă.

Felicitări tuturor sportivilor. Felicitări, Cristiana Opriș!

Sursa si imagini: comunicat remis La pas prin Brasov

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.