6 decembrie 2023

Contact us

Târgul Internațional de Industria Mobilei, Prelucrare a Lemnului și Exploatare Forestieră expoDESIGwood 2017

 Târgul Internațional de Industria Mobilei, Prelucrare a Lemnului și Exploatare Forestieră expoDESIGwood 2017

Ediția a XVI-a a târgului vine cu cea mai diversificată paletă de exponate din istoria sa: mașini cu comandă numerică de frezare, de găurire, mașini de aplicat cant, de scobit, de cepuit, circulare, ferăstraie, gatere, mașini electrice portabile, pistoale de pulverizat, dispozitive, umidometre, compresoare, camere de uscare, tocătoare și uscătoare pentru biomasă, centrale termice, procesor lemn de foc, echipamente, utilaje și accesorii forestiere, TAF-uri, alături de adezivi, vopsele, scule, fronturi de bucătărie, fronturi MDF, fronturi vopsite, mobilă și subansamble de mobilă, case de lemn, uși-ferestre și programe software.

„Pentru prima oară în istoria acestui eveniment de tradiție, Târgul din industria mobilei, prelucrării lemnului și exploatării forestiere, Expowood, se prezintă sub un nou brand –  expoDESIGNwood. Am inclus cuvântul design pentru a arăta că punem accent nu doar pe tehnologie și inovare, ci și pe creație.

Compania Nett Front va prezenta în premieră, la târg, o serie de panouri cu design inedit și fronturi MDF înfoliat pentru mobilierul de bucătărie.

Obiecte unicat și exponate cu design deosebit, lansate la Romanian Design Week de la București, vor fi aduse la expoDESIGNwood prin intermediul clusterului Pro Wood.

De asemenea, și clusterul Mobilier Transilvan vine la târg cu o colecție de piese inedite de mobilier. Totodată, expoDESIGNwood dedică o zi specială design-ului prin organizarea unei conferințe de specialitate susținută de Mihnea Ghilduș, fondator Dizainăr. Evenimentul va avea loc pe 30 martie la Sala Parc, începând cu ora 15.00.

Asociaţia Producătorilor de Mobilă din România (APMR), instituție ce militează pentru inovația în design-ul de mobilier, se înscrie de anul acesta pe lista susținătorilor  expoDESIGNwood.” precizează organizatorii acestui eveniment.

Evenimentul se va desfășura pe o suprafață interioară de 2.000 mp în Sala Dacia și 500 mp în Sala Parc, plus o suprafață de 800 mp pe platforma exterioară, în perioada 30 martie – 01 aprilie 2017, la Centrul de Evenimente și Conferințe Lux Divina de pe fosta platformă Rulmentul, din Brașov.

Program de vizitare:
30 martie – joi: 10.00 – 18.00
31 martie – vineri: 10.00 – 18.00
1 aprilie – sâmbătă: 10.00 – 16.00

Intrarea este gratuită pentru cei care se înregistrează online pe www.expowood.ro/acces. Pentru cei neînregistrați, biletul de intrare este 10 lei.

Credit foto: Dan STRAUTI

Video: YouTube

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.