23 mai 2024

Contact us

Eveniment sportiv-caritabil: „TRANSCARPHATIANS, trecem munții de dragul lor”

 Eveniment sportiv-caritabil: „TRANSCARPHATIANS, trecem munții de dragul lor”

Performanța sportivă și altruismul se completează perfect, așa cum trupul și sufletul fac un tot fără de care viața umană pe Pământ nu este posibilă. Așa au simțit Bogdan Coman și Florin Vianor Moisa, doi cicliști extraordinari, sportivi desăvârșiți, care au inițiat un eveniment sportiv-caritabil, în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Astfel, în data de 23 septembrie, ei vor trece munții de două ori: o dată pe Transfăgărășan și o dată pe Transalpina, făcând în total peste 650 de km și aproape 10.000 de m diferență de nivel.

Bogdan și Florin fac asta de dragul copiilor și adulților cu dizabilități. Și tu poți pune inima la evenimentul inițiat de ei: poți pedala, alerga, înota etc, îți poți face pagină de galantom, poți strânge fonduri sau poți, pur și simplu, dona!

Fiecare bănuț donat se convertește în terapie și ajută la creșterea calității vieții copiilor și adulților cu dizabilități.

Prin urmare, dragi prieteni, vă invităm:
-să susțineți efortul celor doi sportivi prin donații pentru cauza pe care o susțin, accesând link-urile galantOM:

-să faceți, dacă doriți, voi înșivă sport, inclusiv ciclism, și să ieșiți la mișcare, devenind chiar fundraiseri sportivi, cum sunt ei! Pentru asta, vă putem ajuta să vă faceți o pagină pe site-ul Galantom, dacă vă exprimați această dorință telefonic (0740088933), prin email (fundatiarafaelcodlea@gmail.com) sau prin mesaj privat.

-să promovați evenimentul, participând, așadar, la emulația binelui prin sport, pentru a fi cât mai mulți oameni fericiți să facă mișcare și/sau să se manifeste altruist.

675 km. 9200m diferenta de nivel. Urcam în aceeași turã Transfăgărășan și Transalpina. Ne propunem sa facem tura în 24 de ore. Fundatia Rafael se ocupa de copii și adulți cu dizabilități. Idee evenimentului este de a promova cauza fundatiei și de a atrage fonduri catre ei. Oamenii pot dona în contul de Galantom. Suntem 2 care vom pedala: eu si Florin Vianor Moisa Staff tehnic: petrica Daniel Hasiegan – fotograf; Andrei Burcea – videograf; Claudiu Staier, managerul Fundatiei – șofer. Parteneri logistici: Bellotto – echipamentul oficial Isostar – nutritie Nutrivita – nutritie PlayBike Brasov – mentenanță bicicleta Tehnodent Poka Terroir Boutique du Vin Don Gigi – restaurant de tip grill Crop – cafenea Photobox Art Market – fotograf Supramax

VIA: pagina de Facebook a evenimentului + informatii oferite de Bogdan Coman

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.