UberKittens sau 15 minute de iubire necondiționată

• Pe 14 februarie, utilizatorii Uber din București, Cluj, Brașov și Timișoara pot comanda prin aplicație o mașină cu pisici
• Toate încasările din această inițiativă vor fi donate către asociațiile partenere pentru protecția animalelor, iar pisicile pot fi adoptate

Marți, 14 februarie, Uber, împreună cu șase asociații pentru protecția animalelor, organizează în toate cele patru orașe UberKittens – o inițiativă prin care, la cerere, iubitorii de animale pot primi 15 minute de iubire necondiționată din partea unor pisoi în căutare de stăpâni iubitori.

Astfel, marți, între orele 11 și 14, utilizatorii Uber din pot comanda o mașină care le va aduce, pentru 15 minute, unul sau doi pisoi însoțiți de un voluntar de la una din asociațiile partenere: Asociația pentru protecția animalelor Kola Kariola, Asociația pentru protecția animalelor ROBI, Cabinetul veterinar City Vet, Asociația Patrocle, Societatea Danyflor, și Asociația ICare.

Pentru a comanda UberKittens, tariful minim este de 30 lei, însă utilizatorii pot alege să doneze mai mult. Pentru asta, trebuie să anunțe șoferul partner Uber sau voluntarul care însoțește pisoii. Pentru cei care vor să cheme UberKittens dar nu au cont, Uber acoperă până la 25 de lei din valoarea cursei dacă descarcă aplicația și introduc codul „PISOIAS”.

Toate încasările din această inițiativă vor fi donate către asociațiile partenere pentru protecția animalelor. Ulterior, doritorii pot adopta unul dintre pisoi. Reprezentanții asociațiilor partenere vor oferi sprijin privind procedurile pe care trebuie să le urmeze persoanele care vor să adopte.

CUM FUNCȚIONEAZĂ:

• Deschide aplicația marți, 14 februarie între orele 11 și 14
• Selectează opțiunea „KITTENS” în aplicație și comandă
• Când ajung pisoii, așteaptă-i într-o încăpere care le oferă siguranță și bucură-te de 15 minute de #uberdrăgălășenie

IMPORTANT DE ȘTIUT

• Scopul campaniei este acela de a oferi o experiență aparte utilizatorilor de Uber dar și de a ajuta animalele fără stăpân, iar siguranța acestora este foarte importantă
• Înainte să comanzi UberKITTENS, asigură-te că ai un spațiu adecvat, care oferă siguranță. Trebuie să fie închis și nu open-space și să nu conțină obiecte care pot fi înghițite sau în alt fel periculoase.
• Dacă vei chema UberKITTENS acasă, să nu ai alte animale de companie lăsate libere
• Înainte să comanzi UberKITTENS asigură-te că prietenii, colegii sau familia nu au alergii la pisici
• Dacă vei chema UberKITTENS la birou, asigură-te că managerul și colegii sunt de acord și că nu este nimeni alergic în zonă.

Despre Uber România

Uber este o companie de tehnologie care conectează în timp real pasagerii – utilizatorii aplicaţiei cu acelaşi nume – cu şoferii care utilizează platforma. În prezent, Uber oferă o alternativă sigură de transport în aproape 400 de oraşe din peste 65 de ţări, contribuind la schimbarea modului în care oamenii călătoresc în mediul urban. Viziunea Uber este de a scoate cât mai multe mașini de pe străzile orașelor. Compania Uber a fost fondată în 2009 în Statele Unite ale Americii, iar începând din februarie 2015, serviciile Uber sunt accesibile şi în România, în Bucureşti.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.