27 februarie 2024

Contact us

Unirea Principatelor Române va fi sărbătorită la Brașov

 Unirea Principatelor Române va fi sărbătorită la Brașov

Unirea Principatelor Române va fi sărbătorită la Brașov printr-o ceremonie militară și religioasă care va avea loc luni, 24 ianuarie, începând cu orele 12:00, în Piața Unirii din municipiul Brașov.

Vor participa prefectul județului, Mihai Cătălin Văsii, președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Ioan Veștea, primarul municipiului Brașov, Allen Coliban, comandanți de mari unități și unități din Garnizoana Brașov, veterani, cadre militare în rezervă și în retragere.

Ceremonia va fi asigurată de militari din Garnizoana Brașov, de preotul militar al Brigăzii 2 Vânători de Munte „Sarmizegetusa” Brașov și de fanfara Academiei Forțelor Aeriene „Henri Coandă” Brașov.

Ceremonia va debuta cu întâmpinarea prefectului județului Brașov, însoțit de comandantul Garnizoanei Brașov, urmată de salutul drapelului de luptă, intonarea Imnului Național al României și oficierea serviciului religios.

Prefectul județului va susține apoi o alocuțiune referitoare la însemnătatea Zilei Unirii Principatelor Române.

Acțiunea se va desfășura cu respectarea tuturor regulilor și măsurilor stabilite de legislația în vigoare pentru prevenirea și combaterea infectărilor cu virusul SARS-CoV-2.

Sursa foto: Institutia Prefectului – Judetul Brasov

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.