2 decembrie 2023

Contact us

„Vacanța artelor la muzeu”

 „Vacanța artelor la muzeu”

„Vacanța artelor la muzeu” cu imprimante 3D și educație financiară

Muzeul „Casa Mureșenilor” Brașov organizează în perioada vacanței din săptămâna 30 octombrie-3 noiembrie 2017, 2 cursuri de educație muzeală adresate elevilor de gimnaziu.

Programul activităților desfășurate la muzeu va fi următorul:
– marți, 31 octombrie 2017, orele 10-12, o grupă de elevi cu vârsta de la 6 la 11 ani (maxim 20 de participanți) va descoperi tainele imprimării 3D: „Orice idee poate deveni un obiect 3D”, alături de Alexandru Dobre, fondatorul companiei 3D DOT. Aceeași activitate va fi reluată între orele 15-17 cu o altă grupă, formată din elevi cu vârste între 12-15 ani (maxim 15 participanți). Costul de participare este de 5 lei pentru o activitate;

– miercuri, 1 noiembrie 2017, copiii de la prima grupă vor continua activitățile cu un program de educație financiară, coordonat de Ioana Duică, completat cu vizita expoziției de jucării „Elefanți, cai, cuci și eu” de la secția Casa „Ștefan Baciu”. Costul de participare la această activitate este de 7 lei pentru fiecare participant.
Înscrieri se pot face la telefon 0268.477864 sau la adresa de e-mail ovidelsa@yahoo.com. Pentru informații suplimentare poate fi contactat Ovidiu Savu, coordonatorul programului.

Credit foto: Dan Strauti

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.