21 aprilie 2024

Contact us

„Vitrina cu personaje”

 „Vitrina cu personaje”

Marți, 27 martie și miercuri, 28 martie 2018, de la ora 11.00, în Sala Operei, Opera Brașov prezintă spectacolul-lecție „Vitrina cu personaje”. „Vitrina cu personaje” este un spectacol ce se adresează copiilor între 8 și 12 ani. Prin forma sa, dorește să familiarizeze copiii cu genurile spectacolului muzical: opera, opereta și musicalul.

Don Pizzicato și Donna Pianina, posesorii unei vitrine magice din care intră și ies personaje celebre din opere, operete și musicaluri prezintă copiilor fragmente din operele „Nunta lui Figaro” și „Flautul fermecat” de W. A. Mozart, „Bărbierul din Sevilla” de Gioacchino Rossini, „Carmen” de Georges Bizet, din operetele „Liliacul” de Johann Strauss, „Silvia” de Emmerich Kalman, musicalurile „My Fair Lady” de Fr. Loewe, „West Side Story” de Leonard Bernstein, potrivit comunicatului de presa.

În distribuție, artiștii Operei Brașov: Cristina Rotundu, Corina Klein, Simona Manole, Maria Petcu-Catrina, Lăcrămioara Schuller, Cristina Roșu, Sonia Hazarian, Cristian Dicu, Mugurel Oancea, Lorand Cristian, Nicolae Zaharia. La pian: Simona Patriche. Regia spectacolului este semnată de Anda Tabacaru-Hogea.

Preț bilete: 10 lei

Biletele se vând la sediul Operei Braşov din str. Bisericii Române nr. 51, tel. 0268-419380. Program: Luni – Vineri 10 – 17; joi, cu o oră înainte de începerea recitalului, la Sala PATRIA; sâmbătă, cu o oră înainte de începerea spectacolului, la Opera Brașov (în cazul în care rămân bilete disponibile).

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.