4 decembrie 2023

Contact us

Zâmbet pentru Teo: ‘Zâmbetul unui copil este cel mai bun leac pentru suflet’

 Zâmbet pentru Teo: ‘Zâmbetul unui copil este cel mai bun leac pentru suflet’

“Zâmbetul unui copil este cel mai bun leac pentru suflet. Vino vineri, 23 iunie ora 19:00 să aducem împreună un zâmbet pe chipul lui Teodor în cadrul spectacolului caritabil “Zâmbet pentru Teo”.

Asociația Amuradia în parteneriat cu British Pub Brașov și Asociația A.C.E.S.T. Trubadur, anunță organizarea evenimentului caritabil „Zâmbet pentru Teo” în data de 23 iunie 2017 începând cu orele 19:00.

Evenimentul face parte din proiectul “Zâmbet de copil”, demarat în urmă cu cinci ani de către Asociația Amuradia, organizație non-guvernamentală înființată la Brașov în anul 2011, având ca misiune acordarea sprijinului necesar bolnavilor de cancer (copii, tineri și adulți) prin consilierea, informarea și strângerea de fonduri pentru tratamentul de specialitate al acestora și al familiilor lor.

De zâmbetul tău ne ocupam noi, organizatorii, cu un program de stand-up comedy cu Silviu Gherman în care zâmbetul va face loc râsului sănătos și un concert de muzică folk alături de cunoscutul interpret Piticu.

Și pentru că vă știm neobosiți, seara va continua cu un program de karaoke unde vă invităm să participați cu toții.

Restul surprizelor le vom destăinui în seara spectacolului, însă vă mai spunem doar atât, concursurile pe care le-am pregătit pentru voi au premii substanțiale.

Vă așteptăm cu drag să aducem împreună zâmbetele în sufletele semenilor noștri, vinerea aceasta o dedicam lui Teodor, un băiețel curajos care acum are nevoie de sprijinul nostru.

Contravaloarea invitațiilor va fi donată în întregime familiei lui Teodor Găbureanu în varstă de 11 ani, diagnosticat cu cancer la tibie și metastază pulmonară, care se află în prezent internat în clinica Koç University Hospital din Turcia pentru tratament, valoarea totală a acestuia fiind de 50.000 EUR. Costul primelor investigații efectuate în cadrul acestei clinici, 2 ședinte de chimioterapie și respectiv 10 zile de spitalizare, este de 25.000 EUR. Pentru a putea continua tratamentul, Teo are nevoie în continuare de susținere financiară.

Pentru mai multe detalii privind povestea lui Teodor Găbureanu vă invităm să accesați pagina oficială de facebook a asociației Amuradia https://www.facebook.com/AmuradiaAssociation.

VIA: pagina de facebook a evenimentului

Redactia

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.