4 decembrie 2023

Contact us

Ziua Copilului în Piaţa Sfatului

 Ziua Copilului în Piaţa Sfatului

Poșta Română se pregătește, ca în fiecare an, de Ziua Internațională a Copilului, să transforme Piaţa Sfatului, din Brașov, într-un tărâm al minunilor. Participanții vor avea parte de momente artistice, muzică live, ateliere de creaţie, jocuri educative, concursuri, gimnastică, surprize şi multe premii atractive.

Evenimentul „Vivat Copilăria pe Tărâmul Minunilor”, organizat de Viva la Musica și Poșta Română, a ajuns, în acest an, la a XIX-a ediție. Între orele 11:00 și 21:00, peste 700 de copii vor urca pe scena amenajată în Piața Sfatului, unde vor susține momente artistice și vor primi cadouri. Pe lângă momentele susținute de copii, organizatorii vor oferi și alte surprize:

15:00 – 19:00 – expoziție de materiale specifice de intervenție montană şi ordine publică, precum și tehnică auto folosită în misiuni de către reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean Brașov;

17:00 – discursul reprezentantului Companiei Naționale Poșta Română, Directorul Sucursalei Brașov, Bogdan Florin Năstase;

17:15 – exerciții demonstrative de dresaj canin efectuate de reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean Brașov;

18:00 – copiii care vin îmbrăcați în tricouri albe vor primi câte un balon din partea organizatorilor;

19:00 – cu ajutorul copiilor, se va forma cuvântul „PEACE”.

De asemenea, pe parcursul zilei, copiii vor putea transmite mesaje la câteva posturi de radio care ni s-au alăturat la acest eveniment.

Participanții vor putea fi alături și de copiii defavorizați din județul Brașov, aducând cu ei o jucărie pe care să le-o doneze acestora. Noi ne vom ocupa ca toate jucăriile donate să ajungă la ei, astfel, să le aducem și lor o bucurie de Ziua Copilului.

„Tărâmul minunilor” a adunat pe scenă, în ultimii 18 ani, mii de copii talentaţi, cu vârste cuprinse între 4 şi 18 ani, care au evoluat aici. Acest eveniment a fost şi va rămâne o rampă de lansare pentru micuţii artişti din şcolile braşovene. Mulți dintre ei au ajuns la emisiuni naționale de succes, după ce s-au lansat pe această scenă.

Ca în fiecare an, evenimentul se desfășoară cu sprijinul Primăriei Braşov, al Inspectoratului Şcolar Judeţean Braşov, al Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Braşov și al Serviciului Voluntar de Ambulanță – Ambulanță Life, cărora le mulțumim pentru că fac posibilă desfășurarea acestui spectacol. Anul acesta am reușit să aducem la un nivel superior organizarea acestui eveniment, datorită sponsorului principal, „Olympus”, și a partenerului „Binele Continuă by Pro Afaceri”.

Foto: Alin Alberto

Sursa: comunicat remis La pas prin Brasov

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.