Zumba® Plus – Avalanșa de energie și bună dispoziție din Brașov

Zumba® Plus – Avalanșa de energie și bună dispoziție din Brașov se va desfășura în preioada 21-22 septembrie 2019 la pensiunea turistică Topaz – Strada Canionului numărul 19 – Dâmbul Morii Brașov.

,,Dorim să vă informăm că la acest eveniment va participa toată lumea fitnessului din România cu instructorii naționali  și internaționali. Noi preconizam că vom avea un număr de participanți care va depăși 150 de persoane iar ca și instructorii vor fi în jur de 20. Vom  avea diferite  clase  sportive demonstrative, ambasadori din domeniul nutriției  sportive  care vor discuta din  punct  de  vedere  medical sportiv atât cu instructorii cat și cu participanți.

Chiar dacă suntem la prima ediție a acestui eveniment ne dorim repetarea lui cel puțin de două ori pe an și angrenarea atât oamenilor din Romania cat și din tarile comunitatii europene.

Clubul Sportiv Codrin Dance Studio cu o tradiție de peste 10 ani în Brașov a adus comunității brașovene prestigiu atât punct de vedere al competițiilor de dans câștigate cat si din punct de vedere al fitnessului lucrând săptămânal cu oameni care doresc să  facă mișcare dar in același timp să se și relaxeze prin clase de Zumba și dans de societate,” precizeaza Rotaru Diaconescu Codrin, organizator principal al evenimentului Zumba Plus, citat de La pas prin Brasov.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.