Adoptarea unor măsuri de reglementare a circulației la nivelul municipiului Brașov

În urma ședinței privind adoptarea unor măsuri de reglementare a circulației la nivelul municipiului Brașov, la care au participat: primarul George Scripcaru, viceprimarul Laszlo Barabaș, adjunctul comandantului Poliției Municipiului Brașov, comisar-șef Traian Ceapă, subcomisar Ionuț Damian, șeful Biroului Rutier, reprezentanți ai Primăriei Municipiului Brașov și ai Poliției Locale, s-au luat următoarele decizii:

1. S-a avizat schimbarea indicatorului ”OPRIRE” cu indicatorul ”CEDEAZĂ TRECEREA” la intersecția str. Lungă cu str. Gheorghe Doja
2. S-a avizat translatarea tuturor parcărilor pe partea stângă a str. Grădinarilor
3. S-a avizat instalarea indicatoarelor rutiere cu semnificația ”OPRIREA INTERZISĂ” pe str. Enupărului
4. S-a avizat introducerea sensului unic pe str. Apollo și înființare locuri de parcare, mutarea trecerii pentru pietoni de pe str. Venus intersecție cu Bd. Saturn cu 5 m mai în spate.
5. S-a avizat instalarea indicatoarelor rutiere cu semnificația ”OPRIREA INTERZISĂ” pe Calea București în zona spălătoriei auto de la sensul giratoriu Selgros și pe str. Poienelor la McDonald’s.
6. S-a avizat instalarea indicatorului rutier cu semnificația ”ACCESUL INTERZIS” și adiționalul ”CU EXCEPȚIA RIVERANILOR” pe str. 9 Mai.
7. S-a avizat mărirea alveolei stației ”Toamnei” de pe str. Zizinului
8. S-a avizat montarea sistemului de măsurare a vitezei de deplasare a vehiculelor, amplasat pe consolă, pe Bd. Saturn – zona cuprinsă între Gemenii și intersecția cu str. Uranus, în cadrul proiectului derulat de Primăria Brașov, în parteneriat cu Flash Lighting și Poliția Municipiului Brașov, pentru creșterea siguranței pe străzile din municipiul Brașov.
9. S-a avizat translatarea trecerii pentru pietoni din zona Trifan în zona zona LIDL, cu semaforizare trecerii cu buton.
10. În urma solicitării Poliției Municipiului Brașov s-a avizat în montarea limitatoarelor de viteză pe următoarele artere de circulație:
a) str. Egretei zona Avantgarden 1 – complex comercial,
b) str. Plugarilor în dreptul imobilului cu nr. 9,
c) str. Albinelor în dreptul imobilului cu nr. 19 – se avizează amplasarea înainte de curbă,
d) str. Fagurului zona Școlii nr. 14 Corp C – se avizează amplasarea limitatorului de viteză însoțit de indicatorul ”ATENȚIE ȘCOALĂ”,
e) str. Bârsei în dreptul imobilului cu nr. 5 – se avizează amplasarea limitatorului translatat, în corelare cu stația RATBV, trecerea pentru pietoni și realizarea locului de joacă aflat în proiect,
f) str. Plugarilor în dreptul imobilului cu nr. 17,
g) str. Baciului (înainte de intersecția cu str. Luncii),
h) reamplasarea limitatorului de viteză Bd. Griviței – zona Fartec,
11. S-a avizat remontarea indicatorului ”OPRIREA INTERZISĂ” zona STAR, str. Pieții.

Sursa: comunicat remis La pas prin Brasov

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.