Alătură-te și tu voluntarilor Beard Brothers Brașov în campania We Stand Together de strângere de fonduri pentru echipamente și materiale de protecție destinate celor care luptă în linia întâi

Beard Brothers a făcut la Cluj donații de peste 500.000 de euro în materiale și echipamente de protecție pentru spitalele din oraș sub deviza We Stand Together, iar voluntarii Beard Brothers Brașov se alătură campaniei.

Astăzi, voluntarii Beard Brothers Brașov, filiala a unuia dintre cele mai non-conformiste ONG-uri din țară, au făcut cea de-a doua livrare către Serviciul de Ambulanță Județean Brașov, livrând un total de 1450 de măști chirurgicale și 80 de litri de dezinfectant.
Cine sunt Beard Brothers Brașov?

Beard Brothers s-a format în anul 2013 la Cluj, iar din 2017 asociația activează și la Brașov prin diferite evenimente de strângere de fonduri pentru susținerea a diferite cauze din comunitate.

De-a lungul timpului am organizat evenimente caritabile în Brașov pentru a suține proiecte educaționale, dar și mișcarea și o viață sănătoasă și bineînțeles, cu fiecare ocazie promovăm și artiștii locali, care ne-au devenit deja parteneri în fapte bune.
Cum se implică asociația în contextul pandemiei de Covid-19?

Având în vedere contextul în care ne aflăm cu toții și nevoia de ajutor a celor care luptă în linia întâi împotriva Covid-19, colegii noștri din Cluj au reușit să strângă din sponsorizări și donații o sumă de peste 500.000 de euro cu care au achiziționat și donat deja echipamente de protecție pentru personalul medical din spitalele din Cluj.

Ne-am dorit să ne alăturăm și noi campaniei We Stand Together pentru a veni în ajutorul cadrelor medicale din Brașov, iar pentru asta suntem în căutare de parteneri și sponsori alături de care să putem susținem acest demers.

În acest moment sunt de mare ajutor atât sponsorizările, cât și orice produse sau servicii care pot fi de folos personalului medical.

Suntem în contact direct cu autoritățile și spitalele din Brașov pentru a obține un necesar de materiale, astfel încât să ne concentrăm eforturile pe nevoile reale ale acestora, dar și cu alte asociații care depun la rândul lor eforturi pentru aceeași cauză, ca să acoperim împreună nevoile.

Cum puteți susține și voi cadrele medicale din Brașov?
Orice donație contează! Poți susține și tu Beard Brothers Brașov și medicii din linia întâi prin câteva metode simple și rapide:
– printr-o donație în contul: RO04BTRLRONCRT0249735203 – Asociația Beard Brothers, cu specificația “Brașov”,
– prin #BTPay la numărul 0739 852 959 cu specificația „Brașov”
– prin plata cu cardul: https://www.beard-brothers.ro/doneaza cu specificația „Brașov”.

Sursa si imagini: comunicat transmis La pas prin Brasov

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.