Amural – Festival vizual Dupa Ziduri

„Ediția a doua o dedicăm celor care fac posibil AMURAL – oamenii din spate, artiștii de pe podium, partenerii generoși și, desigur, publicul activ. Într-un cuvânt “amurali”.

Suntem într-un punct de inflexiune al istoriei. Noi ne străduim să trecem de la individualismul tranziției la o societate a colectivului. Restul lumii pare să se destrame între ego-uri puternice,” au consemnat organizatorii pe pagina de facebook a evenimentului (Amural (ii) Festival Vizual https://www.facebook.com/events/1765415070348495/)

Amural Festival Vizual se va desfasura in perioada joi, 1 septembrie, ora 10:00 – duminică, 4 septembrie, ora 23:59.

” Pe de o parte dorim să aducem cei mai buni artiști și să le oferim cele mai bune condiții de creație și expunere. Pe de alta ne dorim ca festivalul să fie deschis tuturor, tocmai pentru a provoca schimbările pe care le dorim în jurul nostru.

De aceea am luat decizia ca festivalul să rămână gratuit în tot ce înseamnă experiență vizuală. Cei care vor dori să rămână conectați la nopțile de pomină cu muzică și proiecții live de la cele două scene (Tower Stage și Bastion Stage) și after parties vor trebui să își ia un bilet all acces (locurile sunt limitate),” mentioneaza organizatorii pe pagina comunitatii Amural (@amuralfestival- https://www.facebook.com/amuralfestival/)

Pictura, fotografia, filmul in aer liber, pictura murala, muzica, proiectiile video, design-ul grafic si nu numai sunt motivele pentru care merita sa trecem prin locatiile Amural.

Pentru informatii referitoare la program, consultati paginile mentionate sau site-ul kompostor.ro

Afisul evenimentului

AMURAL

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.