4 decembrie 2023

Contact us

Asociaţia Culturală “Libris Brașov” organizează fEstivalul de cArte şi Muzică, ediția a VI-a

 Asociaţia Culturală “Libris Brașov” organizează fEstivalul de cArte şi Muzică, ediția a VI-a

Cu o activitate de peste zece ani în slujba culturii, Asociaţia Culturală “Libris Brașov” organizează în Piața Sfatului din Brașov, în perioada 13-16 iulie 2017: fEstivalul de cArte şi Muzică, ediția a VI-a.

După cinci ediții de succes, Festivalul de la Brașov, organizat de Asociația Culturală Libris Brașov” și finanțat din bugetul Municipiului Brașov, rămâne un eveniment la fel de surprinzător și de echilibrat, în spiritul atmosferei care l-a făcut cunoscut încă de la început.

Pregătind oferte generoase, cu reduceri și promoții din partea editurilor și caselor de discuri, fEstivalul de cArte și Muzică de la Brașov s-a remarcat prin numărul participanților, al vizitatorilor și al oaspeților de seamă care a crescut de la an la an.

Vor fi amenajate 40 de standuri cu cărți din diverse domenii ( literatură universală și română, psihologie, terapie familială și de cuplu, dezvoltare personală, sănătate și nutriție, spiritualitate, business, carți pentru copii, cărți în limbi străine etc.;) ale editurilor și furnizorilor de carte: All, Antet, Grupul Editorial Art, Asociaţia Tot Mai Verde,Corint, Curtea Veche, Diana, Didactica Publishing House, Evdokimos, Ganesha, Humanitas, Integral, Libris Editorial, Librăria online Libris.ro, Multicart, Nemira, Niculescu, Nomina, Orizonturi, Paralela 45, Polirom, Prut, Rao, Sahaja Yoga, Școala Ardeleană, Trei, Trend, Trinity, Univers Enciclopedic Gold etc. Dintre producători și distribuitorii de muzică vor fi prezenți. Byton Music, Libris Braşov, Eurostar și  Getmusic.ro.

Abundența editorială și discografică reunită în cadrul festivalului a fost dublată de fiecare dată de nenumăratele lansări, recitaluri și, desigur, de spectacolele care dau amprenta distinctă a manifestării culturale de la Brașov.

Vizibilitatea târgului este susţinută de partenerii mass-media care au promovat imaginea festivalului în mediile specifice (presa scrisă, radio, televiziune, internet etc.), ecourile manifestării de la Brașov răspândindu-se până la românii din străinătate.

Dintre parteneri amintim: Radio România Actualități, Radio România Muzical, TVR Cluj, Radio Tîrgu Mureș, Magic FM, Kiss Fm, Antena 1 Brașov, Biz Brașov, Buna Ziua Brașov, Cotidianul, La Pas prin Brașov, Mix TV, Nova TV, Mesagerul de Covasna, Studio AP, Zile și Nopți, 24 Fun, Grupul Iubim Brașovul, Metropola, Prețul Zilei, Prom’ Art Creative, Rtt, Forumul Internațional al Jurnaliștilor Români.

Proiectul este finanțat din bugetul Municipiului Brașov.

Un eveniment susţinut de Librăria online Libris.ro.

Vă așteptăm la evenimentul care revigorează spațiul cultural brașovean, ca împreună să dăm viață și glas cărților, să îi animăm pe cititori și melomani deopotrivă, în cadrul celei de- a VI-a ediții a Festivalului de Carte și Muzică din Piața Sfatului Brașov.

Detalii despre toate ediţiile festivalului găsiţi pe www.libriscultural.ro, pe pagina de facebook Asociatia Culturala Libris Brasov și pe blog.libris.ro .

Programul fEstivalului de cArte şi Muzică, ediția a VI-a

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.