18 mai 2024

Contact us

Atelier: Felicitarea 3D a lui Mos Craciun

 Atelier: Felicitarea 3D a lui Mos Craciun

In luna cadourilor pregatim împreună bucurii pentru sărbătorile de iarnă. De aceea v-am pregatit un nou atelier inedit la Casa Junilor, la care vom crea o felicitare tridimensionala cu care il vom impresiona pe Mos Craciun. Atelierul se adreseaza tuturor copiilor, mari sau mici, cu conditia sa aiba peste 7 ani.

Spiridusa Viviana ne va invata sa realizam steaua nordului din hartie, in tehnica origami, pe care o vom aplica pe felicitare si separat inca una, numai buna de impodobit bradul de acasa. Pentru ca felicitarea pe care o vom realiza este cu totul speciala, deschiderea ei va oferi mai mult decat surpriza lecturii unui mesaj scris din inima, pentru ca din interior se desface o mica galerie de imagini de sezon, care poate fi inlocuita foarte bine si cu fotografiile tale pentru Mosu sau pentru cei dragi.

In plus, toti participantii la atelier vor primi pentru felicitare un plic timbrat, gata de pus la cutia postala, ca sa ajunga la destinatie pana de Craciun.

Taxa de participare: 20 lei. Pentru înscrieri, vă rugăm să ne scrieți un mesaj cu titlul „Inscriere atelier felicitare”, care sa contina datele dumneavoastra de contact, pe adresa: casajunilor@gmail.com. Veti primi un mesaj de confirmare a participarii.
Va asteptam!

Redactia

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.